Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfik152

niedojrzalosc chlopaka

Polecane posty

Gość elfik152
on ma 24 lata po studiach i zaczal kolejne jak mowilam denne no i jego matka niby ,mowi ze ja oczekuja powaznego zwiazku on na to ok ale na tym koniec kurwa mac!!!! wale konkrety, on wie ze ja nie jestem materialistka, bo wychowalam sie w skromniej rodzinie ale on uwaza ze jak kocham to poczekam az on dojrzeje...i...bedzie slub a terza mam go kochac jakim on jest no mowie konkrety ze mam dosc,a le on nic.. on tego nie widzi on mysli ze jest normalny ze tacy sa chlopacy bo sa bo on ma samych kolegow mlodszych i takich jak on plakac sie chce i rozgladam sie za innymi... ale tylko marze tak:))

Gość Stanisław
Radzę włożyć głowę w wiadro wody Może wtedy mózg ci się ostudzi

Gość hyhyhy
A ty Satnislaw po jaka cholere tutaj zagladasz i komentujesz piszac jakies glupie teksty??? Prawda w oczy zabolala bo o tobie piszemy?? Taki sam jestes albo podobny??? pasozyt ktory sam nie zarobi a do rodzicow tylko leci.....dupek a nie facet??? czy bronisz swojej plci?? Niestety ale nic ci nie pomoze,dupki bez jaj,ktorzy nawet nie potrafia wlozyc a co dopiero zarobic na siebie :P co??? bo tak tu zagladasz :P

Gość wiesz co elfik
miłosć miłością, ale ty masz zasraną ciotę , a nie faceta. Przeczytałam wszsytkie wypowiedzi - dziewczyno - marnujesz czas przy nim!! On jest beznadziejny, nie ma jaj! Nie pracuje?? yyyy?? To chore ze bierze od mamusi. Nie chce się z tobą kochac? a moze ma kompleks Edypa? Elfik na litość boską, kopnij go w dupe!!!!!!! Po co się poniżasz, po co chcesz tego małzeństwa?? jakim ten facet bedize dla ciebie oparciem jesli zachorujesz, jesli wasze dziecko zachoruje? A jesli ty stracisz prace? Bedziecie przymierac głodem, a on spierdoli do mamusi? Jezu, szukaj nowego, a jemu daj kopa w zad, to skończony kretyn :O będziesz załować straconego czasu

Gość gosiuniaa
Ten Twój facet to jest potencialny rogacz Pomysl skoro tyle rzeczy Ci w nim juz teraz przeszkadza to co bedzie jak sie pobierzecie ??jak przyjdzie na swiat wasze dziecko? Czy dasz rade to wszytko udzwignac ??nie bedziesz mogła na niego patrzec jak bedzie brakowac od pierwszego do pierwszego jak bedziesz musiała dzieckow szytkiego odmawiac . Jak kolezanki w tym samym wieku beda wskakiwały do fajnego auta a ich mezowie z duma otworza im dzwi . I wiesz co wtedy zrobisz ?zostawisz go i pojdziesz z pierwszymlepszym ,który bedzie mial to czego tobie bedzie brakowało.

Gość elfik152
ghgf

Gość elfik152
Sram na wasze komentarze. Takiego ogiera napewno nie zostawie

Gość elfik152
dziewczyny ja wisdze co Wy mi radzicie tak tak ja mam dosc i dobrze pioszecie ale jest druga strona medalu moze da sie zyc z takimi wadami czlowieka bo wiecie idealow nie ma oi co znajde innego i nie bedzie mnie np tak kochal a dla mnie to njawazniejsze bo nie wolno przebierac i wybierac.. naprawde ni iem co robic zgubilam sie dziekuje wam za obecnosc tu na forum papa ps dzis ie z nim widzialam...co prawda krotko, bo dopiero o 19 jest w domu i do mnie zadaleko zeby przyjechac:(( czyli pol godz tramwajem bo przeciez o samochodzie nie ma co marzyc.. a..moze ja przesadzam mowil mi ze mnie kocha, przytulal to najwaznijeez nie wiem co robic pa

Gość elfik152
Sram na wasze komentarze. Takiego ogiera napewno nie zostawie

Gość elfik152
ktos sie pidszyl posde mnie to o tym ogierze to nie ja pisalam ale ktos ma zabawe co??

Gość sam1
No nie moge ze sa jeszce na tym swiecie takie naiwne dziewczyny. On jest poprostu samolubem i kretaczem. Nie zwraca uwagi na ciebie tylko jak jemu jest wygodnie. On cie kocha i jest wierny ?? Kochana gdzie on indziej taka glupiutka jak ty znajdzie dlatego nie moze cie nawet zdradzic. Zeby zdradzic to potrzebuje przynajmniej troszke kaski a bez tego to kazda bedzie wiedziala ze to nieudacznik. Ja nie moge jak ten kolo cie kreci. Uwierz mi ze teraz bedziesz z nim ale jak wyslesz go do pracy i bedzie zarabial to cie rzuci i to szybko bo wtedy juz mu nie bedziesz potrzebna. On nie robiac nic ma dwie baby co nad nim skacza czyli ciebie i mamusie to dopiero zycie. Ty masz go rozumiec a on kurwa niemoze zrozumiec normalnego zycia i wziac sie do jakies roboty zeby mogl zabrac cie na lody czy jakas randke. To od czego ty jestes zeby sie troszke poprzytulac i dac dupki ukradkiem. Jakie wogole masz pojecie na temat milosci. Dla ciebie to jest milosc. Czlowiek z milosci do drugiej ososby zrobi wszystko a nie jeszcze ma pretenje ze go nie rozumiesz.......heheheh ja nie moge. Myslisz ze to sa male wady i kazdy ma jakies wady..........wada moze byc rzucanie skarpetek gdzie popadnie,puszczanie bakow wszedzie ale nie kurwa siedzenie na dupie i myslenie ze mama juz wszystko ma.Dziewczyno dobre jest jedno ze teraz to zauwazasz i nie ma on z toba jeszcze dziecka bo mozesz szybciutko spierdzielac i za rok sie smiac ze z takim mlotem bylas. Jadac ze swoim drugim chlopakiem samochodem na wycieczke za miasto i mijajac tego zaraz w tranwaju ktory trzyma mamusie za reke. On ci placze i skarzy sie mamie i ty z litosci nie mozesz z nim zerwac to juz jest straszne. Co by bylo gdybys go uderzyla w pysk podczas tego placzu i powiedziala nie zachowuj sie jak gowniarz.Chyba by sie moczyl w luzku przez nastepny rok....hahahahah. Wiedz ze on cale zycie bedzie ciebie obwinial za swoje nieudacznictwo....obojetnie co sie stanie to twoja wina bo nie zapobieglas temu.Zreszta szkoda chyba tutaj naszych slow jak lubisz byc traktowana jak Matka Teresa to se z nim siedz i niech zycie plynie za oknami tramwaju chyba ze oczekujesz cos wiecej od zycia wtedy wiesz ktora dupe masz kopnac. Zycze rozsadku papapap

Gość gosiuniaaaaaaaaaaaaa
SAM BRAWO

Gość gosiuniaaaaaaaaaaaaa
SAM BRAWO BRAWO brakuje mi słow sama bym tego lepiej w życiu nie opisala . Do autorki topiku ja byłam z bardzo podobnym facetem przez 1,5 roku nie pracował ,studiowal przyjezdzał do mnie zawsze bez pięniedzy ,korzystała z moich rzeczy przeciez swoich nie miała ,bo nie pracował . Słuchaj tacy ludzie sa bez ambicji ,honoru Sam .bardzo ladnie napisał olej go i za rok możesz jechac samochodem przytulona do swietnego faceta ,który ma jaja !!!!!!! a ,ten Twoj niech zostanie z mama jak tak jest mu wygodnie . Ja tez powtarzłam sobie ,ze ten mój jest taki dobry ,madry nie zdradzi mnie nigdy ,ale przeciez na o wszytko trzeba miec pięniadze A tacy jak oni nigdy ich miec nie beda . I uwierz mi zycie z taki ludzmi jest bardzo cieżkie ,wrecz nie mozliwe . Przyjrzyj sie dorosłym ludziom ze starzem małzenskim ,gdzie pan domu zachowuje sie podobnie . To jest masakra jestes jeszcze panna nie masz dzieci . Jak bedziesz miała dzieci to takiemu nierobi wydrabiesz oczy !!!!! Bo on sie nie zmieni a twoje dziecko bedzie glodne ,a egoista siegnie po najwiekszy kawalek ciasta zawsze!!!.

Gość elfik152
dziekuje wam bardzo sam i gosiunia!!! macie racije, ale juz mam argument na korzysc jego poszedl do pracy, takiej dla studentow, 3 dni w tygodniu.. moj Boze nie wiem co robic.. chce go zostawic.. ale nie znajde lepszego i bede sama..tego sie boje... juz tylu facetow fajnych zajetych?? a ..i jak powiem mu Ty gowniarzu!!!!mamusia za Ciebie wszystklo robi!! to dziala jak plachta na byka..nie wie co robic, wkurza sie, atakuje...kaze nie mowic slowa na mamusie.. pappap dziekuje Wam radzcie prosze..on poszedl juz do pracy...czy moze to dobry znak??