Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllllllllllllllllll

kiedy zrobić test ciążowy??

Polecane posty

Gość karolllllllllllllllllll

Mam pytano kiedy test ciążowy jest najbardziej wiarygodny w dniu spodziewanej @ czy może kilka dni po? prosze pomozcie mi

w dniu spodziewanej @ jak zrobisz to wynik bedzie wiarygodny ....;)

Gość ewelinnnnnnnq
a ja robiła w dniu @ i był negatywny po 3 dniach tez negatywny a po 7 dwie krechy ktoś też tak miał?

Gość na ostatnim
... tescie ktory kupilam bylo napisane ze wykrywa 6-ciodniowa ciaze, czyli mozna zrobic juz po tydzien po ewentualnym "zaciazeniu" ;)

Gość ja mam pecha
chyba nigdy mi sie nie uda ciągle jedna krecha przed@ PO już wątpie czy się kiedykolwiek uda te testy tylko ludzi dodatkowo denerwują

Gość Dziewczyny czy myślicie że
test ciązowy zrobiony na 14 dni po stosunku pokaże juz prawdziwy wynik?

Ja robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł dodatni.

Gość kafekafeee
ja zrobilam 1o dni po ostatnim stosunku, ktry zyliczony byl jako dzien owulacji i test wyszedl juz pozytywny :) to bylo na 4 dni przed moim spoodziewanym okresem-ktory oczywiscie nie przyszedl ale nie kazdemu tak szybko wychodzi mysle ze mozesz zrobic na dzien przed okresem-powinien juz wyjsc

Gość bebe_30
a ja robilam test 6 dni po owulacji i juz wtedy wyszedl pozytywny(clear blue) w insrukcji pisalo ze najbardziej jest wiarygodny w dniu spodziewanej miesiaczki (oraz 4 dni przed tym termnem).pozdrwaiam.

Gość problem polega na tym że
ja biorę leki hormonalne które teoretycznie mają działać antykoncepcyjnie (ale klasycznymi pigułkami nie są). Stosunek odbył się w trakcie 7-dniowej przerwy, a następnego dnia pojawiło sie krwawienie (fakt, że bardzo skąpe ale było). Od tamtej pory jednak czuję się fatalnie i bardzo ciążowo - mdłości, bóle brzucha, senność, apetyt, bóle w krzyżu... Moja lekarka powiedziala że jeśli wzięłam leki przez 21 dni to jest ok i złe samopoczucie może być ich skutkiem, ale ja nadal się bardzo tym przejmuję. Tak sobie myśle, że po 14 dniach to raczej już by coś wykrył :(