Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama21

to boli ale i tak go kocham

Polecane posty

Gość kama21
Gonia.....22 Widze ze jest nas więcej. I Wyobie "wyrwałyscie" się z tego chorego zwiazku. Wiec mi sie też chyba uda.

Gość kama21
A butów mi nie kazał lizać ale jak by kazal to pewnie bym lizała

Gość niestety bedzie gorzej
mam corke w twoim wieku .. i czasem jej radze, zeby nie popelniala moich bledow. A ten MOJ dawny podobno jest gruby i wylysial, hehe, co za satysfakcja, za to moj maz jest swietny . Mowie, ci, zycie kobiety jest fajne - wiesz, jeszce ilu jeszcze bedzie klękac przed toba? Spojrz w lustro i powiedz sobie,ze jestem warta najlepszego. Bedzie lepiej!

Dziękuje:) Naprawde:) TMT widze ze na wszystkich topikach piszesz podobne zdanie. Powiedz dlaczego?

Gość niestety bedzie gorzej
i jeszce ostatnia uwaga : prawdopodobnie nie bedzie ci latwo zerwac. Jemu jest dobrze w zwiazku z atrakcyjna dziewczyna , wobec ktorej nie musi sie hamowac. Zachowaj maksimum spokoju - to histeryk, nie wiadomo, co moze mu przyjsc do glowy. Powiedz ,ze dajesz mu szanse - np miesiac bez awantur.jesli nie wytrwa, wyjasnij mu smutno, bez podnoszenia glosu,ze ta sytuacja cie przerasta, ze nie lubisz awantur i wiecej nie mozesz tego zniesc ( nawet taka zlekka ofiare z siebie zrób, zeby bron Boze nie wywolac w nim agresji) Jesli wytrzyma miesiac( w co watpie) - wyznacz mu nastepny i nastepny, moze sie opamieta? - no coz, cuda sie zdarzaja... zycze powodzenia

Gość nie szmać się
buhahahaha miesiąc:O jesteś zenująca , nie dziwię się ze cie tak traktuje po prostu z tego co piszesz jestes z tego typu kobiet które nie budzą w meżczyźnie szacunku -on cię niby kocha, ale wie ze ci wszystko moze powiedziec i zawsze nawrzucac a ty nic.buhahahaa:D

Gość Aagaaa
kama, taki chlopak jak twoj ma problem z emocjami. Jezeli liczysz na to, ze jak bedziesz TY bardziej sie starac to on sie zmieni - to jestes w ogromnym bledzie. Dojdzie do tego, ze bedziesz coraz bardziej "skakac" nad nim a on i tak bedzie znajdowal powod do klotni. Jezeli on nie widzi problemu w swoim zachowaniu, to bedziesz miala problem. Nie mozna pozwolic na ponizanie. Nie wolno!!! Im czesciej bedziesz przymykala na takie zachowanie oko, tym takie sytuacje beda sie powtarzac i poglebiac. Nikt nie ma prawa do wyzywania Ciebie nawet w nerwach. pamietaj o tym. Jestes mloda osoba. Nie czekaj jak on zerwie, bo pewnie tak bedzie sie ciagnelo w nieskonczonosc. Gdy sie nie klocicie jest czuly. Bez klotni tez mozna byc czulym. Wiec sie nie daj omamic. Trafnych wyborow zycze.