Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozbywajaca się

Oddam za darmo

Polecane posty

Gość pozbywajaca się

Oddam za darmo , w razie wątpliwości dopłacę Męzczyzna, po 40stce , 186 cm, szczupły, włosy ciemno blond, oczy niebieskie , uzębiebie pełne Umie gotować, podaje kawę, nie jest kłotliwy, fan dobrej muzyki i alkoholi I tutaj jest problem Ta malutka wada , te truneczki wysokoprocentowe, tak mi juz obrzydły, ze z chęcią pozbędę się ich smakosza Rozwód dam szybko i bezboleśnie, tylko proszę, może jest ktoś kto zechce przygarnąc tego mena?

Gość stara panna31
zapodaj linka na jego fotke, to moze sie skusze

Gość wiesia jot
Chyba spróbuję pozbyć się swojego: 35 lat, budowa normalna, świetny kucharz , ale ciut leniwy, oczęta niebieściutkie i takie sliczne, ze aż się dziwię, że ta cholera jest taka wredna, 182 wzrostu, ogolony na zero - uwaga!! trzeba go golić, bo samemu to wychodzi bmu nie za bardzo. Poza tym rozrzutny - lubi zwłaszca rozrzucać skarpetki po chałupie. Ma gadane. Forsę też. Dwa samochody. Dorzucę rower i psa!!!!

Gość pozbywajaca się
psa nie dam !!!

Gość wiesia z kwiaciarni
oddam:facet po 40,miły kulturalny,z poczuciem humoru ,inteligentny,towarzyski,przystojny... w zestawie dorzuce jego kochanke-wiem o jednej,ale jezeli poznam reszte to tez dorzuce

Gość pozbywajaca się
a dlaczego ten pierun sie nie wkleił?

Gość hmmm hmmm
Troche kiepsko go widac na tym zdjeciu. A serio az tyle pije?

Gość pozbywajaca się
Średnia- raz ,dwa razy w tygodniu Teraz tez lezy i nie wie czy świat istnieje nadal, czy to moze juz koniec wszystkiego Oczywiście , dostałam prezent mikołajkowy, puszkę słodyczy Wręczył mi ledwie stojąc na nogach Mam dość

Gość hmmm hmmm
Bardzo ci wspolczuje :( Tez bym miala dosc na twoim miejscu. Ale nie rezygnuj tak latwo. Wiesz, alkoholizm da sie leczyc. Rozmawialas z nim o tym?

Gość mezczyznapo32
Wg mnie nie ma co ciagnac facetow na sile. Nie chce to nie. Oddawajcie ile wlezie. Inna sprawa za to na ile to ze cos nie dziala jest po waszej stronie. Przepis jest prosty. Albo obie strony chca ale nie zawsze starcza umiejetnosci i wiedzy. W koncu czesto jestesmy ofiarami ofiar. TO jednak nie niekonczacycm sie powodem do usprawiedliwiania partnera. Stad o checi bycia i zmienia czegos co laczy ludzi. A jesli tego nie ma to lepiej szybko i zdecydowanie konczyc i isc w swiat bo jest naprawde duzo wartosciowych partenrow szukajacych i po przejsciach. Warto pamietac: - nie jestesmy idealami, - po 15 latach bycia razem kochanek/a to jest swierzosc ktorej odczucie jest normalne bo jesli nie dotykalem innej kobiety/mezczyzny od mlodosci to jest to normalna reakcja - wszyscy lubimy cos nowego => za to wiekszosc myli to z pozadaniem, miloscia, etc. i to ma cos o czym prawie wszyscy ZAPOMINAJA - KONSEKWENCJE a te sa nie mile dla nas i partnera (jak czesto panowie chodzacy do burd.lu nie widzal w tym nic zlego tak dlugo jak sie nie okazuje ze zona tez moze pojsc do agencji pobyc z milym mlodym panem) to sie nazywa pkt. widzenia zalezy od pkt. siedzenia. - alkoholizm i wszelkie -izmy pelnia po prostu funkcje obronne (np. stres w pracy, klopoty z pozyciem, relacje z kolegami) etc. Pozdrawiam ciepło

Gość dobrochna
Znajdą sie takie co wezmą bo kobiety są niewybredne.Jeszcze jak będą kochać to szok.A jak bedą wyzywać na te co oddały to drugi szok.

Gość Ja odkupię
ale wasze poczucie humoru. Dawno się tak nie cieszyłam na kafe. Będę się też zastanawiać, jak zareklamować swojego pedanta, chociaż przy moim charakterze wychodzimy na zero.

Gość pozbywajaca się
Rozmawiałam, prosiłam , groziłam, kłociłam się ..To cale lata picia , upijania się w najmniej oczekiwanyn momencie .Efekt jest taki ,ze dzisiaj znowu jest w stanie mocno wskazującym , ale za to z nową klawiaturką pod pachą Zrobił zonce niespodzianke i jest taki szczesliwyyyyyyyy Ja troche mniej szczesliwa i za cholere nie umiem pisac na ustrojstwie

Gość oddaM faceta z psem
sprawil sobie wielkiego psa i tylko ja nim sie musze zajmowac. facet bez nalogow, przystojny, na stanowisku

Gość pozbywajaca się
Bez nałogów? Przystojny i na stanowisku i Ty chcesz go oddac? Nie wiesz co czynisz:) A psiątka są bardzo kochane

Gość mcmrm+
a próbowałaś nastraszyc go chorobą? paskudne wyniki badan, jedna noga w grobie. moze przestanie jak się przestraszy? czytalam gdzies o takich co przestali, bo na zdrowiu podupadli.

Gość pozbywajaca się
Nic na tą cholerę moją nie działa NIC Potrafił przychodzić bez miesięcznej pensji , nie przepił bo nie był w stanie , ale moze zgubił, moze go okradli Chwila zastanowienia była przez kilka dni ,a pozniej znowu Leczyc sie nie chce ,siłą nie zawlokę Czasem nie mam już siły, dobrze ze pracuje , pozwala mi to oderwac sie od niego i od mysli, ze dalsze zycie bedzie juz takie albo coraz gorsze Zostaje mi tylko odejsc , ale gdzie, jesli tutaj jest mój dom

Gość mcmrm+
musibycjakis sposób by rzucił picie. wydaje mi sie zego lubisz. Moze warto powalczyc. Zapytaj o radę w poradni, albo zadzwon do AA i zapytaj tam co masz robic. Przez picie moze stracic prace, wtedy bedzie problem. Czy macie dzieci?

Gość pozbywajaca się
Jedną corkę 22 lata Poza tym ze pije , jest spokojnym i łagodnym człowiekiem Mysle ze gdyby był inny , dawno juz bym odeszla od niego Wydaje mi się tez , ze z latami przywykłam juz do tego i zniechęciłam sie do tego stopnia , ze brakuje mi chęci zeby dalej walczyc z jego nalogiem Masz jednak racje , trzeba coś robic ,tak nie mozna zyc

Gość tsytujkabie
równiez oddam Z TYM ŻE KAWALERA, zamieszkującego moje gniazdo. Przystojny, wykształcowy , z dobra praca. Wielki, dobry w łozku, Ma tez wady : dużo je to jest taki wielki Gladiator ! ponadto, bardzo dobry dla dzieci, cudzych oczywiscie, nigdy nie sprzata, ma branie u bab jak sie patrzy. ale tak poza tym to do niego dołoże jeszcze telewizor, zeby biedactwo moglo ogladac na swoim mecze w telewizji i oddam jeszcze caly batalion wedkarskich rzeczy. Dołoze jeszcze łodz !!!! Reszta jest moja!! Która jest chetna???? On na prawde jest kochanym dzieckiem, najczesciej jak spi i jesc nie woła.

Gość tsytujkabie
zapomniałam dodac on jest 30 letnim facetem.

Gość PRZYJMĘ
Przyjmę jednego z tych wielkich misiaków o błękitnych oczkach. Jestem po rozwodzie od niedawna, jedna córka, własne mieszkanko. Jestem atrakcyjna, szczupła, wysoka, mam dobre serducho, tolerancyjna ale do pewnego stopnia. Wada - nie bardzo lubię gotować. On tym musiałby się zająć. Poza tym uwielbiam wydawać kaskę na ciuszki, ale to chyba normalka :)

Gość to straszne co piszesz
a przed slubem tez pil? a pije sam, czy z kims.? Jak z kims, to co to za ludzie? A co na o wasi i jego znajomi? Czy mu na nich zalezy? Czy on zdaje sobie sprawe z tego, jak to wyglada? Moze ktos wplynie mna niego? przyjaciele? jego rodzina? Moze go corka zawstydzi? czy dzialalas juz z czyms w AA - oni maja doswiadczenie, jak z takimi ludzmi ma postepowac rodzina. Wspolczuje ci, ale staraj sie walczyc - juz nie o niego, tylko o siebie

Gość mcmrm+
kurcze, przykro mi slyszec o takich zwiazkach. mój pije jak sie zmaga z problemami. tyle ze on nie ma glowy do alkoholu i po 3 piwach jest pijany. zeby był jeszcze zabawny, ale po alkoholu jest marudny i wtedy go nie lubie. co innego na trzeżwo- uroczy człowiek! chcialabym ci cos poradzic ale niewiem co napisac wiecej. slyszalam o takich tabletkach z jakiegos korzenia- kudzu. dostepne sa bez racepty. podobno ich skutecznosc jest spora ale najpierw trzeba rzucic picie. poszukaj w sieci,a nuz wam pomogą.pozdrawiam

Gość Handel zywym towarem
jest zabroniony. Podlega pod KK :-D Robi

Gość Wiesiooo
a ja myślałem, że ty się oddasz za darmo ....

Gość jaki handel
przecież pisze oddam za darmo :D

Gość pozbywajaca się
Dziekuje Dzisiaj dzień trzezwości :) Pozdrwiam wszystkich