Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikbiki

odkrylam!!!!

Polecane posty

Gość bikbiki

Oliwke dla dzieci wtarlam pare razy w buzie...nie mialam kremu(lenistwo)...i ku mojemu zdumieniu po paru dniach stosowania moje naczynka zmniejszyly sie i staly sie mniej czerwone...a skore mam jak niemowle..czy ktos tez stosuje oliwke do twarzy?

Gość gagusiaaa
ja do ciala do twarzy boje sie ze bede miec tlusta

Gość 30-dziestka
a jak nazywa sie ten cud odmładzajacy???

Gość ja używam kremu
Nivea Baby na każdą pogodę miałam problemy z sucha cerą a teraz odkąd go używam nie mam tego problemu

Gość bikbiki
ha moje panie ..mieszkam obecnie poza granicami kraju,zimno strasznie..popekaly naczynka...co jakies 3 miesiace ide na ich wypalanie..pieknie ale pekaja nowe albo w starych miejscach...mam kilka oliwek dla dzieci ..moj ukochany uzywa ich po treningach...zwykla dziecinna oliwka...na pewno nie usuwaja naczynek ale zmniejszaja je i odbarwiaja...ja mam bardzo sucha sk na buzi wiec nie boje sie oliwek,ktore sa tez swietne pod makijaz..polecam:))

Gość bikbiki jakich
oliwek konkretnie uzywasz?

Gość buuuu e tam
to do mojej mieszanej cery ze skłonnościa do tradziku nie bedzie pasowac, bo będe sie swiecic jak latarnia 😭

niekoniecznie... ja na noc smaruje buzie mleczkiem do ciala nivea z mleczkiem z migdalkow a moja cera to jeden wielki koszmar... i wiesz co?? mam buzie bardzo ladnie nawilzona i zaden krem tak nie nawilza jak to wlasnie mleczko