Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uzurpator

Rozciągnięta skóra

Polecane posty

Gość Uzurpator

Witam serdecznie Niektóre z was może zdziwić obecność faceta na tym konkretnym forum, ale myślę, że dobrze trafiłem, biorąc pod uwagę mój problem. W skrócie - w ciągu ostatnich 12 miesięcy stałem się mniej więcej 40 kg mniejszy. W efekcie tegoż zostało mi sporo porozciąganej skóry (głównie - a jakże - na brzuchu). Obiło mi się o uszy, że są specjalnie kosmetyki dla kobiet w połogu, które to kosmetyki przyspieszają ściąganie się skóry do normalnego rozmiaru. Zapytuję więc, czy takowe rzeczywiście istnieją, czy działają i ewentualnie prosiłbym o konkretne nazwy tych specyfików.

Gość ujędrniające
balsamy, mleczka, żele, kremy do ciała - ujędrniające i wyszczuplające. Mnóstwo tego jest, polecam schować zażenowanie i zapytać miłą panią w drogerii. A ze swojej stony polecam masaż: najpierw pod prysznicem - zwykła szorstka gąbka wystarczy, potem w czasie wmasowywania jakiegoś kremiku. po kilku tyg zauważysz poprawę. Powodzenia

Gość Też mam ten problem ...
Też mam ten problem ... Ja schudłam kilkanaście kilo na diecie. Nie ćwiczyłam. I żałuje ... Jak ktoś się odchudza to powinien trochę ćwiczyć - brzuszki, słony, żeby później z ciała nie zrobił się flak ....

Gość gratuluję
Uzurpator - 40 kg to imponujący wynik :) pewnie jesteś z siebie dumny bardzo :) Można wiedzieć co Cię do tak konsekwentnego odchudzania zmotywowało ?

Gość mlodamama
Wyaje mi się niestety że zostaje ci tylko operacja plastyczna.U kobiet w połogu brzuch(a nie skóra) zmniejsza się przy kurczeniu sie macicy,więc to raczej ciebie nie dotyczy;) Pozdro!

1. To, że balsamy, żele i inne cuda istnieją, to ja wiem. Tylko idąc do drogerii wyposażony tylko w tą wiedzę ryzykuję, że przemiła pani za ladą wciśnie mi to co akurat jej leży na składzie. Potrzebuję znać jakieś nazwy itd, żeby wiedzieć co kupuję i co chcę kupić. 2. CO do motywacji, to zapalnikiem były zdjęcia tego pana http://www.johnstonefitness.com/ I nie jestem z siebie dumny. Wręcz przeciwnie, jestem zażenowany tym, że coś tak banalnego zajęło mi tyle czasu. Na razie zresztą zamierzam nakarmić swoją próżność i dorobić się kaloryferka (czyli jakieś 6-8 kg jeszcze do ścinki).

Gość zdjęcia tego pana
rzeczywiście widać wypracowaną różnicę, to jednak można :) zgubić brzuch ;) Panowie do pracy ! :)