Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doiki

Zostawił ... a ja nadal Kocham

Polecane posty

Mineły ponad 2 tyg zostawił mnie a ja nie moge sie z tym pogodzic bylismy ze soba 2 lata byliśmy szczesliwi on powiedział ze chce porzyc ze prakuje mu powietrza ze mnie kocha ale brakuje mu kontaktów z innymi dziewczynami ... a ja gdzie jestem w tym wszystkim... Tesknie ... rozmawiamy pisze do mnie smsy dzwoni nieraz ja też rozmawiamy normalnie wiem ze sie z kims spotyka niby nic powarznego ale zawsze a ja cierpie. Bardzo mi na nim zalezy wiem ze sam musi sie przekonac co stracił ale niewiem jak sobie z tym poradze mama jeszcze nadzieje ze wróci. jemu sie narazie podoba to jak jest teraz nic dziwnego 2 lata spedzał czas tylko ze mną a teraz moze poszalec tylko co to słowo znaczy co znaczy wolność ... dlaczego ludzie nie doceniają tego co mają a jak to tracą to po pewnym czasie uswiadamiają sobie ze to było piekne ale wtedy moze być za późno ... CHce zeby wrócił:(

Gość polish me
to ty burak- ten burak z dolnego sl kolo legnicy.???

doiki głowa do góry czas leczy rany...nie wierzyłam w to na początku... a jednak to prawda :-) ja byłam w podobnej sytuacji bardzo cierpiałam przez tego drania :-( było mi strasznie cieżko kiedy widziałam go z ta drugą... dusiałam ząl i rozpacz w sercu,a w domku jak nikt nie widział ryczałam :-( nie mogłam sie zakochać,ani być z zadnym chłopakiem..... teraz mija rok jak nie jestesmy razem, pół roku temu poznałam suuper chlopaka ,nie zakochałam sie odrazu ale cos poczułam jest mi z nim dobrze i jestem szczesliwa,ze jest przy mnie bo mój były w styczniu sie zeni (wpadka),nie wiem czy potrafiłabym sobie teraz z tym poradzic gdyby nie on....oczywiście na poczatku było mi przykro,ale teraz juz nie,ma czego chciał ...zdradził mnie a teraz wpadł z dziewczyną której nie kocha!!!! ma za swoje,wiedział ,ze cierpie ale go to nie obchodziło. dlatego odpusc go sobie,najwyraźniej nie jest wart ciebie ani twoich uczuc, trochę poboli i przestanie bądź twarda nie daj sie manipulowac trzymam kciuki za wytrwałosć :-)

Gość ale co tak po prostu Cie
zostawil? Spotyka sie juz z inna? Czy moze juz wczesniej sie spotykal i teraz po prostu pewny ze bedzie z nia rzucil Ciebie?/