Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfk

Czym wybielić ????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość pfk

paznokcie?nie wiem co robic mam żolte paznokcie:( stosowalam juz cytryne przez tydzień moczylam palce i nic zero rezultatow... zna ktos jakies dobre sposoby na wybielenie paznokci????????????

Gość a po czym masz
takie żółte? Nie malowałaś przypadkiem paznokci kiepskim ciemnym lakierem? Mam złe wieści jeśli tak, albo zlezie samo, albo musisz czekać aż ci paznokcie odrosną. Na razie maskuj to lakierem, najlepiej jakimś jasnym i koniecznie używaj podkładu pod lakier, może być zwykła odżywka w lakierze albo bezbarwny, niekoniecznie typowa baza bo one są drogie.

Gość pfk
wlasnie nie wiem po czy ...tak maluje paznokcie non stop ale na różowy jasny lakier (zwykly)czy od takiego tez mogla mi sie plytka przyciemnić:( teraz wlasnie chcialam dac odpocząc paznokciom zmylam lakier i walcze... nie chce juz ukrywac tych paznokci pod lakierem :/ chcialabym malowac zwyklą odzywką i to wszystko... moze ja mam jakąs grzybice :( o mamo:( ale od czego?

Gość a po czym masz
grzybicą mogłaś się od kogoś zarazić niestety. Najlepiej poszukaj na google objawów i skonfrontuj je ze stanem swoich paznokci. Jeśli wyjdzie że owszem, biegusiem do lekarza. I koniecznie używaj pod lakier bazy, może masz po prostu tendencję do żółknięcia, albo zmień firmę. Możliwe że nowy lakier ci się tak przysłużył

Gość pfk
jak poszlam do dermatologa to mnie prawie wysmiala:/ a ja wiedze,ze cos jest nie tak a żolte to mam wlasciwie tylko kciuki... reszta jest w miare "normalna" ... moze ta maśc z ziaji cos by pomogla... nikt nie ma tego problemu???

Gość pfk
juz probowalam zero rezultatow :/

Gość ejkaa
Ja mam dlugie paznokcie.. i tez mam podżółtawe.. znajomi mi zazdroszcza paznokci ale nie moge sie nimi cieszyc poniewaz ukrywam je pod lakierem.. nie wiem co mam zrobic aby je wybielic.. Uzywalam ciemnawych lakierow ale z maybelline new york więc wydaje mi sie, ze nie jest zwykly.. a tego podkladu nie uzywam.. ile kosztuje..? niech mi ktos odpowie na moje gg.. 7411197..

Gość ankablondiii
tez mam problem z paznokciami a dokładniej z trzema tak mi zżółkły od palenia papierosów próbowałam cytryny i nic pomóżcie prosze?????????????

Gość ZieelonaTHC
W salonie spa robią zabiegi dla osób z tym problemem. koszt ok 40zł, to w zależności gdzie, mi pomogło. jednak muszę tak co 6 miesięcy powtarzać zabieg, z czasem rzadziej. Poprawę widać :)

Gość Adehell
Jeśli ma się grube paznokcie, to one same z natury są zółtawe. A tak po za tym polecam odżywkę z jedwabiem lovely. Paznokcie bez lakieru po regularnym stosowaniu wyglądają jak french