Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mvkvmjopewqopewq

Czy biorąc tabletki anty trudniej jest schudnąć????

Polecane posty

Gość mvkvmjopewqopewq

j.w. Czy któraś z was biorąc tabletki miała broblem z pozbyciem się zbędnych kilogramów. ?? Z góry dziękuje za wypowiedzi.Pozdrawiam :)

to wszystko zależy od organizmu kobiety. Niektóre dziewczyny puchną (organizm zatrzymuje wodę), inne chudną.. U mnie większe miałam tylko piersi - nie wpływało to natomiast na chudnięcie czy tycie.

Gość lalllaala
raczej tak, niestety

po tabletkach zwiększa się apetyt, czy sie temu oprzesz to juz inna sprawa..

Gość cvgryrey
odświeżam

Ja dopóki brałam tabletki to żadne (nawet te najbardziej drastyczne) diety nie dawały żadnych rezultatów... Odkąd rzuciłam schudłam tak ot sobie (jedynie przy torszkę lepszym odżywianiu) jakieś 6-7 kg. Wniosek -> w moim przypadku tabletki nie pozwalały mi schudnąć.

Gość Grazynka
Ja biore juz te tabletki 11 lat i wcale nie mam problemow ze schudnieciem., nie obrzerac sie ....troche popocic sie na silowni i jestes taka jaka bys chciala. Fakt, tez zalezy od organizu noi ilosci hormonow w tabletkach.Ja jestem z nich zadowolona i nigdy nie mialam zadnych problemow zwiazanych z nimi.

Gość mvkvmjopewqopewq
To ja niewiem co ze mną nie tak, biorę tabletki 4 lata zaraz gdy zaczełam je brać to w 1 roku przytyłam ok 8 kg i tak mi pozostało do dzisjaj :( Nie mogę sie tego pozbyć, zaznaczam ze najbardziej obfita jestem tylko w brzuchu, i mam duże "boczki" nie mogę się tego pozbyć. Nie mam pojecia czemu tak jest??

Gość maratica
ja przytyłam 6 zaraz w pierwszych dwóch miesiącach!!! i też mam brzyszek i boczki i nie mogę się tego pozbyć żadnymi ćwiczeniami! mam wrażenie, że wyglądam jakoś kwadratowo :(...

Gość klas
Słuchajcie brałam tabletki 8 lat i niestety +8liko!! Ktoś z was zaraz odpisze to przecież nie dużo po co panikować!! Tak ale przy katorżniczych dietach i 5 razy w tygodniu wizyt w klubie fitness to chyba az za dużo!! Okazało się ,ze poziom hormonów skutecznie blokował mi schudniecie do tego dochodziło jeszcze zatrzymanie wody i ogólny dyskomfort. Ale z kolei mam koleżankę która ile by się nie faszerowała hormonami jest szczupła i gdzie tu sprawiedliwość. Na moim przykładzie nie jest to wina nadmiernego apetytu, bo naprawdę nie należę do osób, które przesadzają ze słodyczami czy innymi smakołykami. Ostawiłam tabletki i schudłam jakby mi ktoś wypuścił powietrze z balonu!

Gość gurpa
Zgadzam si e, po hormonach jestem jakby napompowana i to właśnie brzuch głównie.

ja nie mam takiego problemu zaczelam brac tabletki w czerwcu i od tamtej pory mam z glowy 12 kg nie glodze sie ani nic takiego poprostu jem normlanie