Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latina21

ratunku!!

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od 4 -ech miesięcy.Zaczęlismy współżyc po miesiącu.On miał na początku z \"tym\" jakieś problemu np kiedy juz leżelismy rozebrani, sami, nikt nam nie mógł przeszkodzic i ja już myślałam,ze do czegoś dojdzie to on w takiej chwili mówił coś typu: \"idziemy juz spac kochanie?\"- biorąc pod uwagę to,ze wcale nie był zmęczony..ok rozumiem,ze mógł mie problemy na początku każdy się wstydzi itd..pózniej było już ok..a ostatnio zauważyłam,ze ma coraz mniej ochoty na seks..-ogólnie poza tym nic się nie zmieniło..wiem,ze mnie kocha bo jest raczej typem faceta, ktory jak nie czuję nic do dziewczyny to z nią nie jest. Ja mam większy temperament od niego-to fakt. Nie wiem o co mu chodzi.. z moją higieną i cialem jest wszystko ok..Więc ja już nie wiem..moze mu się znudziłam pod tym względem Poradzcie coś!!

Gość majja
ja miałam taki sam problem ale chłopak poprostu ze mną zarwał :-(

Gość miniaturka
to wy wybieracie facetów nie oni was macie się czuć jak najlepiej facetów są miliony na świecie więc macie czas wyłowić tego najlepszego dla siebie nie ma ideału ale jednak zasługujecie na najlepsze