Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka_nadzieja

Jak leczyc bezpiecznie lekki bol pecherza we wczesnej ciazy?Kto pomoze?

Polecane posty

Gość novaa16
witam, odswiezam temat bo szukam pomocy... jestem w 15 tyg ciazy i od tyg mecze sie z bolem pecherza. Jednak dwa kolejne badania moczu nie wykazaly nieprawidlowosci. Ratuje sie zurawina i wit c ale to kiepska pomoc. Lekarz sugeruje ze to bol spowodowany ciaza ale wczesniej tez miewalam takie problemy wiec znam ten bol i zawsze antybiotyk dostawalam. Teraz mieszkam w niemczech i nie mam dostepu do np furaginy. Jak sie ratowac?? pomozcie prosze...

Gość sambaa
na lekkie bol pecherza wyywolany infekcja moze pomoc wieksza ilosc wit c spozywana w jedzeniu i napojach wiec zalecam zurawine soki owocowe kiwi i papryke czerwoan swierza :) nie zaszkodzi a moze pomoc

Gość sambaa
przez internet w aptece internetowej mozesz kupic uro furaginum czy cos takiego sklad ten sam tylko cena wyzsza i to jest bez recepty

Gość novaa16
Apteka internetowa to moze i dobry pomysl jednak za sama przesylke zaplace ok 20 euro wiec... Na razie wybieram sie do urologa... Zadna ilosc soku cytrynowego i zurawiny nie pomaga na stale choc troszke lagodzi objawy... Zobaczymy co na to urolog...

Gość kamila4393
Kup ZURAVIT S.O.S , ja w ciazy wyleczylam tym pecherz. Lek zalecił mi lekarz. Musisz brac go tak jak na ulotce podane.

Gość kamila4393
to jest kuracja 5 dniowa . Wynalazłam ulotke. 5-dniowy program S.O.S (żUravit S.O.S): 1 dzień: 2 x dziennie 2 kapsulki. 2-3 dzień: 1 x dziennie 2 kapsułki. 4-5 dzień: 1 x dziennie 1 kapsułka.

Gość zeboliska00
jeśli chodzi o problemy z pęcherzem, to ja się leczyłam w ciąży żurawiną - ginekolog mi polecił kapsułki Prouro, a do tego spore ilości herbatki i soku żurawinowego i pomogło.