Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząb

Ile kosztuje leczenie kanałowe zęba w Białymstoku i nie tylko???

Polecane posty

Gość ząb

Jak wyzej.

Gość 150 zł
tyle zapłaciła moja koleżanka

Gość hgglhzelzg
350 to troche dużo... moja dentystka bierze 150 złotych :)

Gość kafelka
W Warszawie - ponad 400zł :O bez pierwszej wizyty (byłam państwowo), w tym dwa prześwietlenia (niby konieczne :O)

Gość ehh........
ja ostanio zrobiłam 5tkę...mój dentysta bierze 120 zł od kanału (ja akurat miałam dwa...a w 6-tce czy 7-ce bywają i trzy kanały)...do tego 40 zł za prześwietlenie, 20 za znieczulenie i 40 za opatrunek ...wyszło mi 260 do tego bedę miała plombkę za 140zł bo bardzo duża usztywnianą bolcami 80zł za dwa. czyli cała imprezza wyniesie mnie 500 :( moim zdaniem warto zabulić u dobrego lekarza i iść z jednym zębem 2 razy zamiast nawet 5 jak moja kumpela. to są ceny z naprawdę spuper wyposażonego gabinetu na warszawskiej pradze.

Gość hfahlhailhg
jestem zaszokowana cenami które podajecie :/ moja dentystka bierze 150 złotych za całą imprezę - ufffff :) i naprawdę dobrze robi :) Juz teraz rozumiem dlaczego niektórzy ludzie przyjeżdżają z Warszawy do Białego leczyć zęby ;)

Gość y0y0
Dzis Stomatolog Wenderlich powiedziala ze zaplace 150 za dwu kanałowe leczenie. Plombka gratis ;s

Gość olol
o Panie.. czeka mnie kanałowe(znowu) a miałam juz raz robione innego zeba i mialam az 4 kanały to co zaplace 300zl bo mam 4? skoro za sdwa 150;/

Gość lalaczaki86
może ktoś miał przyjemnośc leczyć ząbki u dr Borawskiej?? na parkowej?? jak tam ceny itp?? przede wszystkim kanałowo..

Gość gość
Hej, czy ten temat jest jeszcze aktualny? Możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego dentystę w Białymstoku?

Gość gość
leczylam kanalowo metoda mikroskopowa ok 250zl 1 wizyta, pozniej 2 wizyty po ok 120zl i zakonczenie-wypelnienie i odbudowa zeba-to ceny standardowe jak za wypelnienie-80zl i odbudowe 80zl. Chodzilam na zagórna ;)

Gość gość
Katowice 800 zl pod mikroskopem.

Gość gość
Ja za leczenie pod mikroskopem dałam we wroclawiu 1200 zł. Minął rok a ząb w kawałkach :(

Gość gość
950 pod mikroskopem tez katowice

Gość gość
Ja leczyłam u doktora Popko, dwa lata temu. Ząb się trzyma, nic się z nim nie dzieje. Na pewno płaciłam mniej niż mówicie, ale dokładnie ile nie pamiętam. Leczenie też było bezbolesne, więc może do niego się wybierzesz.

Gość gość
Ja do pana doktora Popko chodzę z moją pięcioletnią córką i obie jesteśmy bardzo zadowolone. Pan doktor ma świetne podejście do dzieci. Iwonka zawsze czeka na dyplom.

Gość milola
Ja leczę zęby w klinice Dormed pod Warszawą, wiadomo, ceny są tu troszkę wyższe niż w innych miastach, ale jak na Warszawę to uważam że bardzo przystępne :) na ich stronie jest cennik http://klinikadormed.pl/1,1,15,cennik.html

Gość jagódka_mała
o, milola, dzięki! właśnie szukałam kogoś spod Warszawy do kanałowego i chciałam właśnie się zorientować w cenach, żeby wiedzieć, gdzie się udać. Zadzwonię do Dormedu i umówię się na konsultacje choć mam cichą nadzieję że kanałowe nie będzie potrzebne.

Gość gość
W kuj pom zapłaciłam 520 zł po tygodniu wyleciała mi plomba

Gość milola
wypadła C**** tygodniu? Powinnaś iść i zareklamować, w końcu zapłaciłaś tyle pieniędzy! Ja mam pewność, że w mojej klinice jak coś się zepsuje to zawsze mogę iść i naprawią :)

Gość Sabina1983
Ja leczę zęby w centrum na Świętokrzyskiej 5. Mimo, że ceny nie należą do najniższych, to nie żałuję ani grosza, któty tam wydałam. Są po prostu fenomenalni!!! Ani jednej reklamacji, a miałam jednen ząb kanałowo leczony, a także jeden leczony po moim poporzednim stomatologu.

Gość gość
Paulina W. jak traficie do niej to wam zrobi ze już lepiej odraz do chirurga się zapisać na wyrywanie polecam wszystkim w Białymstoku.

Gość Ania z Warszawy
Najlepiej w Białymstoku leczy kanały pod mikroskopem dr Marzena Andrzejuk-Sawicka z M-DENTICA Centrum Endodoncji Mikroskopowej. Leczyłam zęba kanałowo w Warszawie. Zaleczono mi 3 kanały, a po 2 miesiącach pojawił się ostry ból zęba. W gabinecie w którym leczyłam, PAN doktor powiedział, że wszystko jest ok z kanałami i nie wie co jest przyczyną bólu. Udałam się do jeszcze dwóch niby renomowanych gabinetów w Warszawie, ale i tam nie byli w stanie stwierdzić co jest przyczyną bólu. Skontaktowałam się z moją znajomą z Białegostoku, która jest lekarzem rodzinnym z prośbą, aby poleciła mi dentystę w Białymstoku. Powiedziała, iż słyszała, że dr Marzena Andrzejuk-Sawicka z najtrudniejszym kanałami wyczynia cuda. I rzeczywiście dr Marzena stwierdziła, że moje kanały nie do końca są wypełnione oraz znalazła jeszcze 2 kanały. Ból zęba w końcu ustąpił. Po wizycie wiem, że dla dr Marzeny wypełnianie kanałów to pasja i hobbi. Widać, iż jest profesjonistką z ogromną wiedzą. W gabinecie jest porządek oraz bardzo przestrzegana higiena. Powiem krótko jeśli ktoś ma problem z kanałami to tylko do dr Marzeny Andrzejuk-Sawickiej z M-DENTICA. Polecam Ania z Warszawy.

Gość ijek
Ja kanałowo robiłem sobie ząb w Prima Medice, z tym że pod mikroskopem i to wyszło mnie ok. 500 zł, ale za to podczas jednej wizyty i poszło całkowicie bezproblemowo, więc nie mam się doc zego przyczepić