Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejmaciejmaciej

stosunek 2 dni przed miesiaczką, krwawienie mniejsze niz zwykle.. zostalo 6 godz

Polecane posty

Gość maciejmaciejmaciej

Kochałem się z dziewczyną i zsunęła się prezerwatywa po wytrysku w niej. Nie mamy 100% pewnosci czy nie mogło się dostać nasienie. Na nastepny dzien pojechalismy do ginekologa, zapisal nam recepte na POSTINOR DUO (czyli tzw 72h) . Moja dziewczyna czuła że ma dostać okres więc postanowiliśmy poczekać do rana no i dostała:) To bylo wczoraj, ale nie pokoi ans fakt że ma bardzo małe krwawienie jak nigdy dotąd. Czy to tylko zbieg okoliczności? Czy właśnie może być taki objaw zajścia? Do tego w pierwszy dzień miesiączki czyli wczoraj zaczeła brać pigułki, czy możliwe że ten pierwszy dzień był skąpo krwawy a nastepny czyli dziś eż skąpy z powodu właśnie tych pigułek? Dziś o 16:00 minie 72 godziny, niby możliwość zajscia jets nie wielka, niecale 2 dni przed mieszaczka=dni nie plodne, nie wiadomo czy wogole cos sie dostalo i do tego ten okres. Wszystko byloby ok i bysmy sie nie denrwowali ale pierwszy raz ma ona tak slaby ten okres:/ Prosze o odpowiedz

znalazłam Ciebie jeszcze tu, więc kopiuję odpowiedź ---maciejmaciejmaciej --- wątpię, bardzo wątpię, żyby Twoja dziewczyna była w ciąży. dwa dni przed miesiączką to na pewno jest czas już niepłodny, a miesiączkę ma skąpą właśnie przez pigułki, to normalne, zawsze jak zaczyna się brać pigułki w pierwszym dniu okresu, to on jest skąpy i trwa dużo krócej niż to bywało wcześniej. Następne te krwawienia z odstawienia w przerwach między opakowaniami też będą mniejsze, bo tak działają pigułki. Głowa do góry! Na pewno nie będziecie mieli dzidziusia, przynajmniej nie teraz.

Gość jak zaczyna się brać
pigułki to okres zanika więc jest OK