Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcąca

Czy jak bierzecie tabletki....

Polecane posty

Gość Chcąca

To facet moze skączyć w środku, jak tak to co potem sie dzieje. Chcę zacząć tabletki ale nie wiem czy mogę uzywać je jako jedynej antykoncepcji.Moze to dla niektórychgłupie pytanie ale proszę odpowieccie mi.

Gość Julies
gdy bierzesz tabletki facet moze konczyc w srodku....tabletki sa bezpieczne i nie potrzebujesz dodatkowego zabezpieczenia.

Gość IZ
Piszesz,że chcewsz zacząć brać tabletki....to najpierw czeka cię wizyta u ginekologa,po przebadaniu dobierze ci odpowiednie (jest ich dużo na rynku).Pamiętaj że te które są idealne dla twojej koleżanki wcale nie muszą być dobre dla ciebie,nie kupuj więc w internecie na własną rękę.Zapisane przez ginekologa pigułki zaczynasz brać w pierwszym dniu miesiączki i jesteś chroniona przktycznie od pierwszej tabletki.Nie musisz stosować dodatkowego zabezpieczenia i facet "może skończyć w środku".

Gość Chcąca
Dzięki za odpowiedz jestem umówiona na wizyyte u ginekologa na 15.12 wiec bede chciała od niego tabletki.Dzieki raz jeszcze

Gość IZ
Drobnostka.....

Gość oleńka23
geniusz tabletki polega na tym że zabezpiecza cię i można kochać się do końca

Gość jejqqqqq
a jak bralam od 1 dnia okresu i jednej zapomnialam i potem juz normalnie bralam to czy moge zajsc w ciąze

Gość jejqqqqq
bralam tabletki od 1 dnia okresu !!!jednej niestety nie wzielam po tem bralam znowu regularnie !!!czy moglam zajsc w ciąze!!!prosze to bardzo wazne

Gość IZ
A może jakoś dokładniej?Której nie wziełaś...

Gość jejqqqqq
bralam przez 7 dni od pierwszego dnia miesiaczki !!!8 nie wzielam a 9 juz normalnie o stalej porze .przez 6 dni zabezpieczalismy sie dodatkowo a 7 juz nie czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze ??prosze o pomoc

Gość IZ
Czyli pominełaś ją całkowicie?W każdej ulotce jest napisane że powinno się jak najszybciej połknąc zapomnianą pigółkę,nawet ja trzeba by było potwem wziąć 2 na raz.Zawsze po takim incydencie należy przez 7 dni dodatkowo się zabezpieczać.No a ty poszłaś właśnie siódmego dnia "na całość".Więc niestety jest możliwość ryzyka zajścia w ciążę.

Gość jejqqqqq
ale 7 dnia tez ja polknelam i po jakis 5 godzinach odbyl sie stosunek

Gość IZ
Nie wziełaś 8 tableti,i od tego dnia należało się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni.Życzę ci abyś dostała krwawienia w odpowiednim czasie.

Gość jejqqqqq
wspone ze mam hiperprolaktyne a tabletki mialam wzias na uregulowanie okresu a lekarz mi powiedzial ze to nie koliduje

Gość IZ
ale to nie o to chodzi,ryzyko zajścia w ciążę jest wtedy gdy zapomnisz przyjąć tabletkę i przez następne 7 dni będziesz współżyć do końca a nie będziesz mieć dodatkowego zabezpieczenia

Gość jejqqqqq
mam adzieje ze bedzie wszystko dobrze!!!!naszczescie moj chlopak jest caly czas przy mnie i glaszcze mnie po glowce i kocha z calego serac!!mam w nim wsparcie dzieki niemu to przetrwam!!!wierze ze bedzioe dobrze i ze dzidzizusia jak narazie nie bedzie!!a nie wiciue po ilu dniach mozna robic test?????????

Gość IZ
Cieszę się że masz chłopaka,który cię wspiera.SA testy które wykrywają ciąże już nawet po 7 dniach od zapłodnienia,ale najbardziej wierygodny wynik otrzymasz jak zrobisz test w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość jejqqqqq
dzieki za wsparcie !!!i za pomoc boje sie bardzo ale bedzie dobrze !!!!szczerze w to wiereze!!!juz mi sie literki ze stresu mieszaja:(

Gość IZ
Uwierz,będzie dobrze!!:) Nie stresuj się za bardzo bo to też może opuźnić krwawienie.Trzymaj się

Gość jejqqqqq
dzieki wielkie!!!!!!!!kochana jestes!!!!!!!!powiadomie cie czy bedziesz ciocia czy nie:)choc wolalabym zebys jeszcze nie byla

Gość IZ
Czekam z niecierpliwością...już jestem ciocią,mam 5 letnią siostrzenicę i 4-miesięcznego bratanka.Czekam i życzę aby ....twój dzidziuś pojawił się jednak troszkę później ;)

Gość biedorna
na mojej ulotce jest napisane ze wieksze ryzyko zajscia w ciaze jest gdy sie najpierw uprawia sext a po stosynku ewentualnie zapomnis ie tabletki. Bo plemniki juz sa, a nie ma tabletki, wic moze byc cos nie tak Ale jest kochala sie z facetem po pominieciu tabletki, a jeszcze wczesniej kilka wziela no to boze swiety nie stresujcie dziewczyny!!!!! Orzeciez pominiecie tabletki nie chamuje calkowicie dzialania antykoncepcyjnego tylko je zaklóca, zmniejsza, oslabia. gdyby zachodzenie w ciaze przy tabletkach bylo takie proste to nikt by ich nie bral.

Gość jejqqqqq
biedrona bardzo ci dziekuje !!!mam teraz jeszcze plamienia akie nawet obfite !!a chce wspomniec (jak juz pisalam )ze mam wysoka prl co tez uniemozliwia zajscie !!boje sie........