Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mychka

Mamy ze Szczecina- gdzie do pediatry?

Polecane posty

Wielka prośba do doświadczonych mam!! Jakiego pediatrę polecacie? Do której przychodni zapisałyście Wasze pociechy? prosze o nazwiska lekarzy i ewentualnie namiary... Niedługo przychodzi na świat nasze maleństwo a wiem że teraz dobry pediatra jest jak igła w stogu siana!! Aż strach mysleć jak często sie słyszy o takich co tylko antybiotyk za antybiotykiem przepisują...a efekty leczenia marne :( Z góry dzięki!! 🌻

Gość szczecinianka_
proponuje na krolowej korony, naprzeciw kosciola, kolo parku, mile panie, ja tez tam chodzilam i nie narzekam;)

Gość Mała_Myszka
Bardzo polecam przychodnie na ul.Powstancow Wlkp. (pomorzany).Jest tam wspaniala pani doktor Maria Stawarz ,do ktorej chodzę z moim maluszkiem od chwili narodzin juz 8 miesiecy.Bardzo polecam jest to naprawde cudowna dokturka. Pozdrawiam

Wielkie dzięki szczecinianki!! :) I oczywiście prosze o jeszcze! :) A ktoś słyszał jak jest w przychodni \"Budowlańców\" czy jakoś tak (na pogodnie chyba)....? :P

Gość Mała_Myszka
Bylam w tej przychodni, ale mam opinie tylko o pracujacych tam dentystkach;)-nie mam im nic do zarzucenia.A jesli chodzi o pediatrow to nie moge pomoc;)

Gość Mała_Myszka
Bylam w tej przychodni, ale mam opinie tylko o pracujacych tam dentystkach;)-nie mam im nic do zarzucenia.A jesli chodzi o pediatrow to nie moge pomoc;)

ja też polecam przychodnie na pomorzanach i również dr stawarz mam dwójkę dzieci i chodzę tam od dwóch lat. pani dr jest miła ma super podejście do dzieci i co najważniejsze nie daje odrazu antybiotyków zresztą druga pani dr też jest super to dr huryn- pare razy u niej byłam.POZDRAWIAM!

polecam przychodnie na królowej korony :) miło i przyjemnie i lekarki super.

Dzięki :) Wiele dobrego już słyszałam własnie o przychodni na pomorzanach... A nie ma problemów z przyjęciami? Czy długo trzeba czekać na wizytę i czy można np na telefon sie umówić? Bo z nocnymi dyżurami pewnie tam problemu nie ma :)