Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eholka

Prostownica CERAMICZNA firmy ADLER 45 W ma ją ktoś? Co powiecie o niej?

Polecane posty

Gość eholka

Pytam gdyz zastanawiam sie nad jeje kupnem zwazywszy zre nei jest droga a wrecz tania :)

Gość hmmm powie kto

Gość moze ma ja kto
??

Gość cukiereczek...
ja za swoja dalam 300 zł.

Gość cukiereczek...
ale jest super..kup sobie taka ,... najlepiej..pozatym kiedys mialam taka tania i jest nieskuteczna a porownaniu do tej to nieba a ziemia..lepiej poczekaj te 2 miesiace i kup prostownice z prawdziwego zdarzenie niz jezeli kupisz ta tania i nie dosc ze Ci nie wyprostuje to i sie zepsuje po miesiacuu dobrze ci radze kup lepsza...bedziesz w 100% bardziej zadolona i nawet nie pomyslisz w stylu "jak ja moglam dac 300zł" a bedziesz sie cieszyc...i powiesz ze 300zł to za malo na jej mozliwosci i skutecznoisc prostowania..ojej ale sie rozpislaam pozdro! :-))))))))))

Gość majka../.
cukiereczku ---> co za farmazony ty pleciesz! jak tania może niewyprostować skoro włosy prostują sie pod wpływem ciepła! a nawet tania ma przecież grzałki w środku :D ja co prawda za swoją dałam 160zł w styczniu 2001r -i do tej pory chodzi rewelecyjnie kup poprostu prostownice z ceramicznymi płytkami i regulacją ciepła -a napewno bedziesz zadowolona (ok 55zł) kup dodatkowo w sklepie fryzjerskim środek do prostowania włosów -zabezpieczy on przed spaleniem włosów (spaleniem czyli zniszczeniem końcówek) a dodatkowo efekt prostowania będzie trwalszy i włosy lśniące i gładkie -jakbyś od fryzjera wyszła ja włosy prostuje już prawie 5 lat i polecam

Gość eholka
dzieki dziewczyny za odpowiedzi, no moze za 300 zł to mnie nie stać ;) zważywszy na to ze jeszcze nie pracuje i nie mam napływu gotówki ;) Ale na taka za 55 zł to moge sobie pozwilic, a jakie ile kosztuja takei preparaty fryzjerskie ??? moze byc np. jedwab ??

hej ja sie skusilam na zakup propstownicy adler Ad 24 50W i jestem srednio zadowolona. Wprawdzie prostuje wlosy ale nie mam takich gladkich i lsniacych jak po innych prostownicach ( np tych w salonie fryzjerskim). jednakze zwroc uwage jak zcesto chcesz jej uzywac. jesli zcesto to lepiej kup lepsza, ja jej bede uzywala od zcasu do zcasu bo lubie moje krecone wlosy wiec szkoda mi bylo kasy na cos, co bedzie uzywane niezbyt zcesto...co do niszczenia to chyba kazda nawet jadrozsza zniszczy wlosy...jedne tylkos zybciej inne dluzej. W sumie prostownica ma prostowac wlosy...ta prostuje :)

Gość eholka
A co myslicie na temat prostownicy ceramicznej HOLDENA 100 W, nagrzewa do 200 stopni, mała, poręczna, czy 100 W znaczy ze jest najlepsza? Lepiej bedzie prostowac nawet bardzo krecone wlosy????

Gość prostownica
Ja mam prostownicę Philipsa, za ok.100 zł. Prostuje rewelacyjnie, jest mała i lekka.Polecam!

Gość eholka
ok dzieki , ale czy 100 W to znaczy lepiej ???

Gość do Adja23
dp Adja23 --> słuchaj to czy włosy są lśniące i gładkie jak u fryzjera to niezależy od prostownicy powtarzam jeszcze raz! wiem to z profesjonalnych źrudeł: od frzyjera włosy są lśniące i gładkie po prostowaniu bo fryzjer nakłada środek do prostowania włosów (zawsze!) jeśli je prostuje prostownicą dlatego nie wprowadzaj w błąd bo to zupełnie nie zależy od prostownicy! do Eholka ----> jedwab ewentualnie może być ale lepsze efekty sa po srodku do prostowania, ponieważ oprócz tego że włosy będą lśniące i gładkie to też niezniszczą sie od gorąca a jeśli już zdecydujesz się na JEDWAB to nakłada sie go tylko!!! na same końcówki!!!!

Gość czestodowiedzajaca fryzjera
Co ty pleciesz moja poprzedniczko!fryzjer nie zawsze nakłada srodek do prostowania!ale dziewczyny nie kupujecie tanich prostownic!moim zdaniem dobra prostownica to wydake od 100zl przynajmniej!postawcie na marki babyliss, vidal sasoon. wigo, ga,ma ( wg zasobnosci portfela)ja po wyjsciu od fryzjera i uzyciu prostownicy przez niego mam wlosy gldsze i zdrowsze no i bardziej blyszczace niz po umyciu wlsoow oddzywczym szamponem, nalozeniu dobrej odzywki i wysuszeniu anturalnie:0i to ZALEZY tylko od prostownicy. Osobiscie POLECAM GA>MA - ta firme.bedzie z niej na epwno zadowolone:0