Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiem

co wiecie na temat Nuvaring??

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiem

prosze o pomoc:)

Gość magduś.rok
To bardzo fajna metoda. Łatwa i komfortowa. Wkładasz na 21 dni później wyjmujesz i masz miesiączkę i wkładasz nowy. MAsz spokojną głowę bo nie musisz o nim codziennie pamiętać.

Gość badri
Ja uzywam go juz od poltora roku i ciagle jestem zadowolona. Z tego co wiem, to ma mniej hormonow, wiec ma nie obciazac watroby jak inne tabletki. To jego podstawowy plus.

Gość Mama 3 świnek
Tez uzywalam przez kilka miesiecy i przez ten czas nie wystapily u mnie specjalnie jakiejs skutki uboczne. Teraz zdecydowalismy sie z mezem na kolejne malenstwo, ale po ciazy chcialabym wrocic do tej metody.

Gość badri
Na kafeterii jest caly olbrzymi watek o NR, mozesz tam zajrzec i na pewno duzo sie dowiesz.

Gość Dunya
Polecam, niezle wplywa na libido i wilgotnosc. Przynajmniej jak na razie sprawoje sie dobrze.

Gość Spasowska
A jak NuvaRing sprawdza się z lubrykantami? próbował ktoś? Nie uszkodzi to materiału z którego jest zrobiony.

Gość nananananana
No ja na poczatku probowalam zele durexa, nie wiem jak wplynely, ale na ulotce nie ma przeciwskazan. Teraz juz nie potrzebuje bo mam dosc wilgtono od pewnego czasu.