Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animatroka_Qrczak

ile razy można być Z TYM SAMYM mężczyzną?? odp!!

Polecane posty

Gość animatroka_Qrczak

ile razy można się schodzic z tym samym mężczyznom?? Wierzycie w nafgłe zawroty uczuciowe?? moze skonczyc znajomość? czy naprawde kocha? a moze bawi sie uczuciami? prosze oporade!!

Gość raz raz raz

Gość jola_24
Ja wrociłam i załuje i jeszcze sie łudziłam ze po drugim rozstaniu wrócimy do siebie . O ja głupia! On nic sie nie zminił , no może przez kilka pierwszych miesięcy ale ptem wszystko wróciło. Ale wiesz nie ma reguły. Mi sie nie udało ale mojej koleżance po rocznej przerwie tak.Sa szcześliwi:) Zycze trwfnej decyzji

Gość black_women
jak to sie mowi, podrzewana smakuje tylko zupa. ja do mojego esk wracalam az 3 razy, o 3 razy za duzo! :( zawsze powtarzal ze sie zmienil, ze zrozumial co zrobil, ale co z tego jesli po miesiacu sytuacja sie powtarzala, tylko za kazdym razem coraz to sprytniej ukrywal swoje klamstewka, ale klamstwo zawsze ma krotkie nogi!!! wiec odchodzac juz za 4 razem powiedzialam sobie basta koniec z tym juz wiecej nie bede naiwna i glupia i tego bledu nie popelnie. nawet jak spotkalismy sie po pewnym czasie po rostaniu i cos wspomnial o zalowaniu to go prostu w oczy wysmialam.

Gość to_co_mysle
Kazdy czlowiek ma przypisany wlasny scenariusz zycia. Ja czuje ze nie tylko my decydujemy o sobie ale tez istnieje cos takiego jak los, przeznaczenie. Rozne sa przypadki. sa zwiazki , ktore rozpadaja sie aby dojrzec w samotnosci i ludzie spotykaja sie po latach aby znowu byc razem. Innym sie nie udaje i zaluja, ze dali 2 szanse. Sa zwiazki, ktore rozpadaja sie po 10 razy aby za 11 razem wreszcie zrozumiec, ze to jest naprawde milosc. ja uwazam , ze nie ma reguly. Moge tylko skromnie dodac, ze warto zaryzykowac...