Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PIwo i tylko piwo

Od razu sobie strzelic w leb czy jeszcze poczekac?

Polecane posty

Go艣膰 Magi1
Tak r贸wnowaga psychiczna jest najwa偶niejsza i to ty musisz sama j膮 sobie zafundowac膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 PIwo i tylko piwo
Pozwolcie ze dodam...w bialych rekawiczkach to kazdy wykancza jak moze ale chwala ze nie kazda z nas trafia na takiego co chwyta po skalpel (przepraszam ale skojarzenie)....mam nadzieje ze choc TY znajdziesz opoke i gratuluje Ci tej sily ktorej mi brak! Moja matka kiedy bylam takim malym brzydkim dzieciakiem-przezywany Berta (samo o sobie mowi) powtarzala mi-jeszcze kiedys bedziesz miala dosc milosci az Ci ona zbrzydnie! A dzis kochana na zaboj prze 3-byly i juz tak zostanie, byly i mam podjac decyzje i ten o ktorym sie tu rozwodze.....a kazdy podniosl lape na mnie, kazdy zbesztal i zaden nie pokazal co to milosc! W czy tu wiec wybierac...i tak jak kiedys sie czulam niekochana tak teraz teoretycznie "wielbiona" mowie ze mam dosc milosci a moze nie mam jej w cale dosc bo nie wiem co to znaczy byc kochana...szanowana...a chyba przede wszystkim rozumiana!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Dzi臋kuj臋, dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magi1
A swoj膮 drog膮 zazdroszcz臋 ci swiezego powietrza, las贸w, ciszy. Znam ma艂e miejscowo艣ci. Tam napeno te偶 s膮 fantastyczni ludzie, kt贸rzy pragn膮 si臋 zaprzyja偶ni膰. A zreszt膮 je艣li to 15 km od Warszawy to o czym my m贸wimy, to偶 to jak Warszawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIwo i tylko piwo
Pozw贸lcie 偶e dodam...trzymam za Ciebie kciuki bo choc czasem czlowiekowi ci臋偶ko to czasami naprawde robi sie przyjemnie kiedy poznaje kogos a moze "poznaje" komu sie udalo wyjsci z toksycznego ukladu i postawic na swoim!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIwo i tylko piwo
Magi1 juz naruszam swoja anonimowosc..Piaseczno!....Cudowny klimat i czasem wlasnie o to chodzi ze jak mi sie chce plakac sluchawki i spacer do lasu....4 kilometry i Zalesie idac sciezkami wsrod drzew-czlowiek sie uspokaja i wycisza...a gdyby nie to to czaem idzie sfiksowac! Mieszkajac 21 lat w Wawie zawsze marzylam o takim miejscu aby usiasc gdzie z dala o dludzi i poplakac a tu moge....cisza, przyroda i ja! Tylko szkoda ze to nie wystarcza a teraz gdy dnie coraz krotsze i zimniejsze, samotnia staje sie moje mieszkanko ktore przytlacza!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
To ty masz problem w sobie z dzieci艅stwa 偶e szukasz nieodpowiednich facet贸w. To si臋 leczy, wierz mi, sama masz ma艂e szanse na wyrwanie si臋 z tego b艂臋dnego ko艂a. Mi艂o艣膰 jest wtedy gdy ogl膮daj膮c te durne reklamy o szcz臋艣liwych rodzinkach na 艣wi臋ta my艣lisz: Co oni wiedz膮 o szcz臋艣ciu - ja to jestem dopiero szcz臋艣liwa! I nie przestawaj szuka膰 p贸ki tego nie poczujesz! Warto jak nic na 艣wiecie, cho膰 czasem i boli. Ale musisz si臋 szanowa膰. Sex jest niczym bez mi艂o艣ci. Moja mi艂o艣膰 potrzfi艂a przed zbli偶enie, gdy si臋 przytulali艣my pop艂aka膰 si臋 (cho膰 nigdy tego nie robi) 偶e nie potrafi wyrazi膰 jak bardzo mnie kocha. Warto 偶y膰 dla tej chwili i czekaj na ni膮, do ciebie te偶 przyjdzie! A na razie - marsz do poradni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magi1
呕adne ma艂e dziecko nie jest brzydkie, a wi臋c nie mog艂a艣 by膰 brzydka. By艂a艣 cudown膮 ma艂膮 dziewczynk膮. A twoja mama mia艂a jakie艣 problemy, kt贸re niepotrzebnie roz艂adowywa艂a na tobie ( ale kt贸rz z nas nie robi b艂臋d贸w, szczeg贸lnie b臋d膮c rodzicem). Mamie trzeba wybaczy膰, Mo偶e sama nie dosta艂a mi艂o艣ci i dlatego nie potrafila da膰 jej dalej. Sprawa zamkni臋 ta chocia偶 napewno bardzo bolesna i wp艂ywaj膮ca na twoje zachowania i my艣lenie o samej sobie. Ale przesta艅 wierzyc w k艂amstwa. Bo to co m贸wi艂a mama by艂o k艂amstwem. Czekaj na swoj膮 mi艂o艣膰, b膮d藕 jej godna, nie musisz rzuca膰 ise nabyle kogo. Miej godno艣ci sznuj siebie, a tw贸j przysz艂y te偶 ci臋 uszanuje. A przy tym wszystkim masz prawo do b艂臋d贸w i pomylek, bo jeste艣 tylko czlowiekiem. Tylko wybaczaj sobie, tak jak to ludzie powinni robi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIwo i tylko piwo
Pozwolcie ze dodam....wlasnie o to biega ze ten pan o ktorym mowa plakal jak dziecko kochajac sie ze mna...plakal jak dziecko klocac sie ze mna...plakal jak dziecko przy pocalunkach ale problem polega na tym....ze dostal palec a zachcialo mu sie calej reki! A potem dostal reke i nagle zaczal widziec ze jakas taka pomarszczona i krzywe palce ma...trywializujac oczywiscie! A poradnia...przyda mi sie, bo od dawna wiem ze chyba tylko w tym moge znalezc pomoc! Najdziwnieszje jest to ze domek rodzinny mialam do wymarzenia-rodzice 30 lat w malzenstwie....do dzis zakochani na maxa (az dziw) dzieci rozpieszczane a moze to wlasnie to....nauczylam sie ze wszystko tak cudnie w zyciu wyglada a potem kiedy zderzylam sie z rzeczywistoscia upadlam na ziemie i sil mi zabraklo aby wstac!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magi1
Zgadzam si臋 z poprzedniczk膮 w 100% Marsz do poradni. Do Warszawy rzut beretem. A czy wiesz,偶e mieszkam na Ursynowie. mam wiele samotnych kole偶anek i napewno borykaj膮 si臋 z podobnymi problemami. Spotykamy si臋 czasami. Najbli偶sze spotkanie jutro (w sobot臋) o 16.00. Z nami nigdy nie b臋dziesz samotna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magi1
Strasznie mi ju偶 zimno i musze si臋 po艂o偶y膰. Czy myslisz, 偶e warto by by艂o aby艣my si臋 jeszcze spotka艂y na forum, lub osobi艣cie. Mo偶e warto da膰 szans臋 tej znajomo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Pozw贸lcie 偶e dodam
mia艂am dok艂adnie tak samo, tyle 偶e si臋 nie tru艂am. I to on teraz skamle i to ja go teraz nie chc臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIwo i tylko piwo
Magi1 to nie mama ale koledzy w szkole podstawowej i w liceum...bylam gruba a to rodzice zawsze mowili mi "jestes sliczna" i wspierali na duchu! Potem wpadlam w anoreksje a jak ktos chudziutki od razu zaczal sie koszmar z panami! Takie panny wtedy byly trendy....coz moze to z tamtych lat zostalo-dziewczynka o tak zaburzonej psychice szukala wsparcia a dzis choc "zdrowa" ( bo to jak alkoholizm pozostaje) nadal gdzies zagubiona a faceci po prostu widzac slaba "plec" w doslownych tego slowa znaczeniu -wykorzystuja to! Tylko to mnie boli...ten facet jak go poznalam zakompleksiony, prawiczek....pod moim wplywem zmienil sie "stworzylam potwora"!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magi1
Wejd臋 jutro sprawdzi膰 czy co艣 nowego, a narazie zmykam, bo przemarz艂am. Dobrej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piwo i tylko piwo
Magi! sadze ze tak...bo chyba z nas mimo wszystko sensowne babki tylko taka jedna ja tu troche truje ale to sie chyba zmieni w koncu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
My wredne ma艂py dla naszych s艂odziutkich ch艂opaczk贸w musimy by膰 twarde, a nie mi臋kkie. Szkoda 偶e dopiero teraz, ale lepiej p贸藕no ni偶 wcale!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Pozwolcie ze dodam...powiedz mi cos wiecej...jak go odstawilas i czemu sie tak stalo...i jak to sie stalo ze sprawa sie obrocila o 180 stopni...ze teraz to on skamle???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Ojjj dopiero teraz rozumiem tekst mojej madre...."FACETOWI SIE CALEJ DUPY NIE POKAZUJE"...musialam to przytoczyc, bo dzis wiem jakie to cudowne i prawdziwe!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Nic si臋 nie sta艂o. Po prostu mia艂am ju偶 do艣膰, doros艂am. Pewnego pi臋knego ranka obudzi艂am si臋 i powiedzia艂am do艣膰. Troch臋 wcze艣niej poczyta艂am na topiku o kobietach kt贸re partner molestuje psychicznie - tam dzieczynki 艣wietnie pomagaj膮. Przeanalizowa艂am swoje 偶ycie zanim zrobi艂 ze mnie to czym jestem i ockn臋艂am si臋. Spojrza艂am w lustro i stwierdzi艂am 偶e te oczy ju偶 wi臋cej 艂ez nie znios膮. Zreszt膮 po co mi kto艣 taki przez kogo ci膮gle p艂acz臋. Czy to ma sens? NIE NIE NIE. Postanowi艂am 偶e odzyskam godno艣膰 i nic mu nie m贸wi膮膰 dumnie si臋 wyprostowa艂am. To niesamowite ale po 15 minutach spyta艂 co si臋 dzieje. Wcze艣niej mi to radzono ale ja zbyt mocno kocha艂am. I zrozumia艂am 偶e jak chc臋 gokocha膰 to to si臋 musi zmieni膰, tak jak teraz go tylko znienawidz臋 i strac臋 na to p贸艂 偶ycia. Efekt takiego rozumowania bezwiednie na niego podzia艂a艂. Jak chcia艂am zmi臋kn膮膰, przypomina艂am sobie przez co ostatnio rycza艂am - i zn贸w si臋 zawzi臋艂am. To cudowne. Bez wyzwisk, bez 艂ez. Czysta bezwzgl臋dno艣膰. Tej ksi膮偶ki jeszcze nie mam ale poradzi艂y mi j膮 w艂a艣nie dziewczyny na w/w forum. S膮 jeszcze inne o tym dlaczego kobiety kochaj膮 "fatalnie" i p艂acz膮 przez ch艂op贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Przepraszam za zwloke ale musialam sie troche podbudowac kapiela...szybka! Bylam na tamtym topiku ale o zgrozo mialam wtedy problem z moim byly-tym w "zawiasach" czyli oczekujacym na odpowiedz! Dziewczyny faktycznie potrafia podbudowac ale troche wstyd mi bylo znowu tam sie zglosic bo w koncu temat jest o "partnerach" a ten przypadek z ktorym ja mam doczynienia to "ni pies ni wydra" :)...Rozumiem, w obliczu tego wszystkiego nadal masz zamiar byc z tym Pnaem o ktorym tak anonimowo piszesz....??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Zobaczymy co 偶ycie poka偶e. To m贸j m膮偶 - od 2 lat. Wyprowadzam si臋 o 100km, jak mamy by膰 razem to przyjedzie za mn膮, jak nie - tak mia艂o by膰. U艂o偶y艂am sobie 偶ycie bez niego ale go przyjm臋 je艣li si臋 zmieni, bo kiedy艣 by艂 idea艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Strasznie niespojnie pisze ale na domyslach bazowac choc niekiedy potrafie to dzis z racji mego stanu emocjonalnego-trzeba ze mna jak z dzieckiem! SWoja droga zadzwia mnie fakt tego ze bylas na jakims "dnie" a potem wybijajac sie z nego pozostajesz przy tym co bylo glownym czynnikiem Twojego stanu a mimo to potrafisz walczyc o swoje....cechujac sie sila psychiczna, ktorej moze kiedys mi rowniez nie zabraknie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Mylisz si臋, to nie si艂a, to ta g艂upia, cholerna mi艂o艣膰. Stosuj臋 metod臋 kt贸r膮 ci poda艂am - oszukiwania si臋. Bo go kocham i je艣li bym mia艂a go straci膰 natychmiast to chyba zn贸w bym si臋 stoczy艂a. A tak ze 偶wiadomo艣ci膮 偶e mam kogo艣 na tym 艣wiecie powoli si臋 usamodzielni臋 i usun臋 toksyn臋. Ale powolutku, powolutku. Ach, ta cholerna mi艂o艣膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Rozumiem Cie doskonale...milosc niby ma wznosic nad niebiosa a czasem miesza czlowieka z blotem! Obie roznimy sie tym ze Ty kochasz i potrzebujesz milosci od wlasnie tego mezczyzny...ona dawala Ci lzy a teraz sile....ja zas potrzebuje kogos....i kazda osoba ktora mi podaje pomocna dlon (mowa o plci meskiej)....staje sie tym kims kogo moge wkleic na miejsce brakujacego puzzla mej ukladanki! I choc ten cholerny emement nie pasuje to ja idac w swiat iluzij w koncu mamie sie iz dokonczylam ukladanke...a potem ona cala przez ten jeden trefny element rozpada sie w calosci....a ja zmudnie siedze i ukladam na nowo! Tylko po pewnym czasie sil juz brak a kiedy sil juz brak to nawet kawalek "podartej gazety" zdaje sie byc tym brakujacym fragmentem aby puzzle staly sie caloscia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Bo chyba trzeba przesta膰 o tym my艣le膰. 呕ycie nie polega na szukaniu, uk艂adaniu element贸w. Tak naprawd臋 ta 2 osoba ma nam pom贸c i艣膰 przez 偶ycie i z niego czerpa膰 a nie jest celem 偶ycia szukanie tej osoby. 呕ycie musi i艣膰 tam dok膮d chcemy je zaprowadzi膰. Z kim艣 lub bez. B贸g ci臋 stworzy艂 i jeste艣 odr臋bnym cz艂owiekiem a nie popsut膮 uk艂adank膮. Nie szukaj mi艂o艣ci - ona znajdzie ci臋 sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Na mnie ju偶 chyba czas, dobrej nocki. Zrozum 偶e jeste艣 kim艣, a nie dla kogo艣 czy bez kogo艣. Bywaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piwo i tylko piwo
Pozwolcie ze dodam...zycze spokojnych snow...otulonych samotnoscia lub meskim ramieniem :) Mam nadzieje ze sie jeszcze uslyszymy a poki co zycze powodzenia...i dobranoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Plwo i tylko piwo
Zapomnialabym....dziekuje takie proste slowo a tak wazne! Dobranoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pozw贸lcie 偶e dodam
Piwo i tylko piwo - ja r贸wnie偶 ch臋tnie jeszcze czasem pogaw臋dz臋. Dzi艣 robi臋 wypad z domku ale jak si臋 odezwiesz - na pewno odpowiem. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post