Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie ...

MAm szukać mojej 2 połowy czy ona sama mnie znajdzie??

Polecane posty

Gość pytanie ...

Nie robie nic aby poznać kogoś. Mam już ponad 20 lat i jestem sama. Nie przejmuje się tym tak bardzo bo mam inne rzeczy do roboty. ALe czy mam zacząć szukać?? Chcę założyć rodzinę, a potem to coraz trudniej kogoś spotkać..

Gość Ja uważam
Zajmij się sobą, na smutki przyjdzie czas, samo cię dopadnie a wtedy tylko będziesz wspominać te cudowne lata samorealizacji. Single mają lepiej! Jeśli Twoja 2 połówka gdzieś istnieje, na pewno na siebie traficie. Może za rok, może za 2, a może za 10 minut los was zetknie. Ciesz się życiem!

Gość pytanie ...
dzięki za odpowiedź, chyba masz racje, a nawet na pewno

Gość a co maja powiedziec
samotni trzydziestolatkowie,allbo wiecej latkowie?:)

Gość pytanie ...
no właśnie nie wiem, powiem CI za 10 lat jak będę tyle miała i pewnie będę sama :)

Gość to_jaaa
ja nie szukalam, weszlam sobie na irca i zaczepil mnie chlopak z mego miasta bo zaintrygowal go moj nick. Juz nie jestesmy razem ale to byly najpiekniejsze 2 lata w moim zyciu... milosc sama mnie znalazla tylko szkoda ze odeszla.

Gość dziewcze drogie
masz dwadzieścia lat i już chcesz szukać drugiej połówki? Masz mnóstwo czasu, baw się!!! Nie myś teraz o założeniu rodziny masz kupę czasu!! Szalej! Druga połowka sama Cię znajdzie kiedy nadejdzie czas, nie martw się tym teraz!

Gość pytanie...
dobra już mnie przekonaliście :) Nauka , zabawa i to tyle. CO ja się będę zadręczać :)

Gość dziewcze drogie
brawo brawo, wykorzystaj ten czas bo jest jedyny w swoim rodzaju, już nigdy nie będziesz miała 20 lat, najwyżej możesz żałować

Gość ej ty prosze pani
ty glupia krowo niekt nie wspominal o nauce desperatko o zabawie jak najbardziej ale nie o nauce ... co za kretynka 4 posty ja przekonaly zeby zmienic zycie

Gość dziewcze drogie
to co z tobą 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny nie tak? jakis szpetny jesteś?

Gość pytanie...
kto tu jest głupi to ja nie powiem... nauka mi się w życiu przyda, z tego co wiem to warto być mądrym hehe ja nie zmieniam życia ja po prostu się nie będę przejmować tym że jestem sama

Gość dziewcze drogie
do pytanie : pewnie ucz się i baw, jesteś świetną dziweczyną do mam 25 lat : wstyda z ciebie tak? :)

--> dziewcze drogie Poza tym boję się jeszcze jednego: że dziewczyna chciałaby mieć dzieci. Ja osobiście nienawidzę wstrętnych bachorów i nie chciałbym ich nigdy mieć.

Gość pytanie...
do tego co ma 25 Myślisz że jak będziesz miał dziewczyne to ona od razu dziecie będzie chciała?? Stuknij się w głowe lepiej

Gość nver
ja tez bym nie chciał mie dzieci.ALe z powodu innego.Zeby sie tak nie meczyły na tym swicie jak ja bo życie jest przewalone.

--> pytanie... Od razu, to wiadomo, że nie będzie chciała i nie potrzebuję się stukać w głowę, aby to wiedzieć :-D. Wiem jednak, że \"kobieta zmienną jest\" :-O

Gość upupupup upupu upupu

Gość Więc
a ja mam 25 lat... Jescze przyjdzie na Ciebie czas... nie znasz dnia i godziny. Zakochasz się i koniec.... :) pytanie... Za młoda jesteś, żeby tak się tym przejmować. Skup się narazie na innych sprawach. Moja kumpela ma 30kę na karku i niestety nie znalazła jeszcze swojej drugiej połówki.... ją potrafię zrozumieć :( A Ty się jeszcze nie martw....

a co to znaczy wytykanie komu, kiedy ktoś ma zamiar znaleźć połówkę czy nie ? :D jeden znajduje w wieku 14 lat drugi w wieku 89 i też dobrze. nie daj się zwariować dziewczyno 🖐️

Gość a ja juz
znalazlam swoja druga polowke, ale ja stracilam.. i co mam zrobic?.. 5 lat minelo a ja nadal tesknie i kocham.. zyc mi sie nie chce.. ktos tak ma? jesli tak, to prosze o rade- jak zyc dalej?

Gość a ja juz jak Ci sie zyc nie
chce to zazyj jakies piguly, rano sie juz nie obudzisz i po zyciu...czego stekasz;)

Hej no wiesz w tym wieku.Pewnie ze nie sama sie znajdzie ta twoja połówka. Pamietaj ze to na nas zawsze spada w najmniej oczekiwanym momencie.Uwierz w to bo tak jest nawet sie nie obejrzysz i zobaczysz ze juz jest obok ciebie.Pamietaj rowniez ze w zyciu nic na sile .Co ma byc to nas nie ominie takze głowa do góry.

:( Też tak mam... A przykro tym bardziej, że każdy naokoło kogoś ma... A czas mija i jestem nadal sama... :/

Już zaczynam w to wątpić... :| Od 4 lat nikogo nie miałam... A mam ich dopiero 20...

Już zaczynam w to wątpić... :| Od 4 lat nikogo nie miałam... A mam ich dopiero 20...