Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie

pomóżcie co ja mam robić...

Polecane posty

Gość taki sobie

jestem dojrzałym mężczyzną po rozwodzie. 7 lat temu poznałem młodą dziewczynę 19 lat młodszą.Poza nią niczego nie widziałem nawet swoje dziecko z poprzedniego małżeństwa. Z tą dziewczyną jestem w lużnym związku i myślałem że będzie tak do końca. Przez 3 pierwsze lata naszej znajomości można powiedzieć ...szalałem! Fundowałem wczasy zagraniczne, prawie co tydzień wyjeżdddżaliśmy na weekendy chciałem żeby było super! Ona była wniebowzięta! Aż tu nagle po ostatnich wakacjach okazuje sie że jest w ciąży! Nie chciałem ani nie planowałem z nią dzecka o czym zawsze jej mówiłem.No cóż stało się co nie powinno się stać gdyż zapewniała że bierze tabletki.Dzieciak ma już 3 lata. Nie mieszkamy razem (ona z rodzicami) ja u siebie i jeszcze w innym mieście! Namawiałem żeby sie wprowadziła do mnie ale ona nie chce. Nie chce już nic chce tylko kupę kasy! A ja aż tyle to ich nie mam bo wszystkie nagromadzone kiedyś fundusze straciłem z nią i na nią! szkoda mi tych lat i dziecka, nie mam siły co tydzien jeżdzić czuję sie strasznie zmęczony wszystkim! Chciałbym powiedzieć dowidzenia! Nie widzę żadnej przyszłości znią gdyż ona tylko myśli o dobrach materialnych a nie widzi partnera we mnie! Sądziłem że po urodzeniu dziecka będziemy na dobre i na złe! Ale ona preferuje tylko na dobre! Bo kiedy z pieniędzmi jest teraz krucho to ja jako mężczyzna nie jestem jej potrzebny!Nie wiem co mam robić powiedzieć ,no to pa!? Doradzcie!

Gość zostaw ją

Gość mimi_20
teraz to wołasz "pomóżcie" ? za błędy się płaci !!!

Gość taki sobie
a o jakich błędach mówisz?

Gość Pieszczocha...
No cóż, wydaje mi sie że spotkałeś w swoim życiu typową materialistke. Z nią daj sobie spokój, ale zadbaj by dziecko wiedziało że ma kochającego tate. Dla niego to jest bardzo ważne. Nie planowałeś go ale ono jest, jest owocem waszej miłości.

Gość koleś żal mi cię
dojrzały fizycznie to nie znaczy dojrzały emocjonalnie. Zachowaleś się jak typowy stary pryk, któremu uderzyła do głowy młoda dupa. Dałeś się wykorzystać młodej siksie, one zawsze tak robią. Ta twoja była na tyle cwana, że zabezpieczyła się w twoją kasę na dlugie lata. Wiedziała dobrze, że dziecko zabezpieczy jej potrzeby materialne na co najmniej 25 lat bo płacić musisz i nie ma zmiłuj się. Teraz kombinuj byś był wypłacalny i wyciągnij wnioski na przyszłość. Młoda siksa nie kochała Ciebie tylko to co mogłeś jej dać i Twoją kasę. Nie Ty pierwszy nie ostatni, szkoda, że nie uczyłeś się na cudzych błedach. Chcesz prawdziwej, szczerej, bezinteresownej miłośći to szukaj kobiety ze swojego pokolenia, a nie gówniary co pokocha Twoje pieniądze.

Gość raczej jego milosci

Gość jaki stary taki głupi
a Ty myślałeś, że taka młoda dziewczyna kocha Ciebie? hahaha Ale optymista, ja pierdzielę. Takie laski lecą na starych frajerów bo mają kasę, a dzieckiem się zabezpieczyła na długie lata. Cwana, nie powiem. Szkoda, że Ty byłeś taki głupi. A teraz do roboty, na dziecko muszisz płacić i bądż mu ojcem bo ono nie jest winne. A zdzirę olej bo to szmata jest i materialistka

Gość co chcesz być z nią
po co ? nie masz co szukać przy jej boku , ona cię nie chce i nie kocha! A zastanawiałeś się co będzie za parę lat jak się bardziej zestarzejesz? Nie inwestuj w związek bez przyszłości! Szukaj raczej kobiety (przyjaciela ) bo taka ci jest potrzebna ! I tak jak ktoś napisał wyżej z swojego pokolenia! Tylko taka może zapewnić ci spokojne życie!

Gość ---------taki sobie
Teraz wiesz jak poczuła się Twoja żona.................masz o czym myśleć .........2 dzieci a Ty to 3 dziecko ........najstarsze i naj........

Gość taki sobie
Dzięki za szczere wypowiedzi! ale jak mam się zachować jak mam się spotykać z dzieckiem!? ono jest jeszcze małe! a ona nie mieszka sama tylko z rodzicami, jak jadę to na sobotę i niedzielę bo dzieli nas kilkadziesiąt kilometrów a też chciałbym trochę dłużej pobyć z dzieckiem. od dłuższego już czasu czuję się u niej jak intruz, co będzie jak powiem dowidzenia!? ona co prawda mi tego nie powiedziała ale widzę jak się zachowuje wogóle mnię nie dostrzega nie pamiętam nawet kiedy kochaliśmy się - nie chce!~To nie ta kobieta którą była jeszce 4 lata temu! Nie mam pojęcia jak mam zoraganizować sobie spotkania ze swoim dzieckiem, psychicznie jestem wykończony nie mam zupełnie żadnego pomysłu!

Gość wydaje mi się
że nie możesz gonić bez przerwy za kimś, kto Ci się wymyka. jeśli ona teraz nie chce ani zbliżeń z Tobą, ani nie pozwala Ci na wizyty u dziecka, po prostu odpuść sobie. zobaczysz, jeszcze będzie o te spotkania błagała. a teraz pytanie: skąd pewność, że to Twoje dziecko?

Gość taki sobie
nie to nie jest tak że nie pozwala się widywać, jedynie jest mi tam niezręcznie przebywać! A to że jest moje dziecko to wiem napewno ta pewność jest potwierdzona!

Gość ej chłopie
jesteś żałosny! Olej to babsko... zacznij żyć normalnie bo jak widzę to pogrążasz się bez końca. Czy to koniec świata, wielu takich jest jak ty i sobie radzą! Jesteś chyba mężczyzną a nie chyba dupą wołową!

Tutaj nie znajdziesz recepty na to co masz zrobic. Kazdy wypowie swoja opinie i na tym sie skonczy. A to twoje zycie i Ty musisz sobie je ukladac tak jak chcesz.

Gość Nie wiedzialeś co robisz...
to rób jak uważasz :-D Guzik nas to obchodzi Robi

Gość idż po rozum do głowy
Już najwyższy czas by zacząć myśleć bo wiążąc się z dziewczyną młodszą o całe pokolenie to chyba nie myślałeś zupełnie. Trzeba być bez wyobrażni i mieć bardzo dobre samopoczucie by wierzyć, że zwiazek z tyle lat młodszą babą może si udać. Ta gówniara perfidnie cię wykorzystała i zachodząc w ciążę ustawiła sie finansowo na dluuugie lata. Baba cwana jak wszystkie dzisiejsze dziewczyny dla których kasa jest najważniejsza. Zatroszcz sie o dziecko bo ono niczemu niewinne, a ją olej

Gość do autora...
Sam już widzisz, że z tego "związku" nic już nie będzie. Czy masz szukać innej kobiety czy nie oraz czy starszej czy młodszej - to wyłącznie Twoja sprawa. Jedno radziłabym zrobić. Ustalić sądownie alimenty i terminy spotkań z dzieckiem oraz wizyt dziecka u Ciebie. Masz do niego takie same prawa jak ona. Nie masz obowiązku utrzymywać jej. Wyrok sądowy zapewni Ci odrobinę pewności co do Twojej i dziecka przyszłości. Dałeś się wykorzystać, ale nie Ty pierwszy i nie ostatni. Głowa do góry. I załatw to jak najszybciej prawnie.

Gość co masz robić.......zacznij
myśleć bo wiążąc sie z dziewczyną o tyle młodszą chyba specjalnie nie myślałeś a przynajmniej nie tą głową co powinieneś. Zapewnij sobie prawa do dziecka a ją pusć wolno bo ona cię wykorzystała, pobawiła się i ma Cię w dupie. Standard w relacji: on dużo starszy, ona młoda.

Gość o boże
to są jeszcze tacy głupi i naiwni faceci !? - relacja młoda dupa- stary chłop zawsze się kończy tak samo jeśli chłop ma mózg w innym miejscu!! Noo załatwiła cię na cacy! POWODZENIA.

Gość będziesz płacił
i to sporo latek na dziecko . za naiwność i głupotę się płaci. Stary pryk i młoda dupa, on wykasowany i puszczony w trąbę - standard

Gość załatwiła cię na cacy
młoda, ale cwana, ustawiła się finansowo i tyle. Faceta ch.. prowadza, zwłaszcza tych po 40ce na widok młodej dupy, ale finał chyba Cię nie zaskoczył bo tak jest zawsze.

Gość żal mi Cie chłopie
Ty naprawdę uwierzyłeś że to sie może udać? Przecież to norma, młoda dupa z kasy wyczyści i puści, jakbyś pomyślał logicznie to byś wiedział, że to nie ma przyszłości jest na chwilę. Trzeba było pomyśleć o zabezpieczeniu a nie dać się wrabiać w dziecko, teraz musisz płacić szmacie. Nie ma rady.

Gość ona22.....
omotał biedna mloda dziewczyne dzieciaka zrobil i jeszcze teraz udaje biednego poszkodowanego!!!!!! dupek

Gość czemu biedny
bo głupi. Stary głupi pryk to tyle na temat powyżej

Gość gdzie Ty miałeś rozum
stary chłop i 20 lat młodsza lala. Przecież to jasne jak słońce, że zabawi się z Tobą i zostawi. Sprytna z niej lalunia- nie powiem, dzięki dziecku będzie miała stały przypływ gotówki przez najbliższe 20 kilka lat. Współczuję serdecznie, zacznij myśleć głową i bierz sie do roboty bo takie zdziry kaski nie odpuszczaja nigdy.

Gość ale dupek z ciebie
ja pierdziele, zrobiła cię szmata w ch..a i już.

Gość trzeba było myśleć głową

Gość a nie glowka