Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie

pomóżcie co ja mam robić...

Polecane posty

Skąd możecie wiedzieć jak jest naprawdę. Ta dziewczyna być moze wcale go nie wykorzystała, moze faktycznie kochała. Myslicie, że dziecko to królik, ze jej teraz jest lekko? Jak możecie tak pisać, ze dziecko to jej zabezpieczenie finansowe!!! Przecież ona musi je wychowac. Radzić jest bardzo łatwo. Moim zdaniem musicie szczerze porozmawiać i ustalić coś. Liczy się teraz przede wszystkim dopbro dziecka. Bo wszyscy wypowiadajacy się o nim zupełnie zapomnieli. Uważam,że i tak zachowałeś się super nie dając jej pieniędzy na usunięcie, tylko pozwoliłeś urodzić.

Gość co ty glamur
w średniowieczu żyjesz! Facet napisał że nie chciał dziecka! Wnioskuję że niezła z niej kombinatorka i że taka całkiem młoda to nie była! Siksy nie są głupie żeby się pakować w bachora,,, wykorzysta chłopa i rzuci! A ta szukała pewnie ojca dla dziecka no i znalazła ,,Osła"!!! Zrobił swoje może spier..... a kaska co miesiąc na konto będzie się sypała ....hehehehehe!!

Gość Facet ty po prostu
jestes załosny, albo udajesz, że masz więcej lat niż rzeczywiście posiadasz :-D Miła

Gość ten mądry
KU PRZESTRODZE STARYM PIERDOŁOM! Młode baby dzielą sie na te które się uczą i te które lawirują jak się za pryka kaskę pobawic... czas płynie .... potem panikują ....i szukają dzianego jelenia na ojca! Takim jeleniem tylko będzie stary pryk, nie inaczej , bo oni mają mózg wiadomo gdzie! Co tu więcej pisać? Na Młode dupy powinniście tylko patrzec a nie romansować! podpisane: MŁODY CHŁOP!

przepraszam, ale nie zgadzam się z Wami. Facet może płacić i bardzo małe alimenty, a dziecko trzeba wychowac. Dlaczego uparliście się, że dziewczyna go wrobiła. Być może właśnie ze wzgledu na dziecko, któremu musi poswięcić więcej czasu, zmienił się jej stosunek do faceta.Pamiętajci, że wpadki też się zdarzają:(

Gość a to ciekawe
co ma piernik do wiatraka! Czy urodzenie dziecka i wychowywanie go ma mieć wpływ na stosunek do faceta? Ja zabiegałabym o niego ,jak sam napisał chciał z nią mieszkać a ona nie chce widocznie woli z mamusią i tausiem! A tam, co tu mówić moje zdanie jest następujące! Po pierwsze nigdy nie wdałabym się w romans ze starym chłopem a tym bardziej zrobić sobie dziecko, zabezpieczeń jest tyle że ho,ho! Zrobiła to perfidnie i może właśnie tak chciała!

Zastanów sie chciała sobie zrobić dziecko i samotnie je wychowywac? Bzdura! Mogę uwierzyć, że przestała go kochac, ale nie w to, że zrobiła to z wyrafinowania.

Gość super
Jak możecie wydawać sądy i odsądzać tę dziewczynę od czci i wiary , jak znacie relacje tylko jednej strony? Skąd Wy wiecie co ta dziewczyna mysli, co czuje itp. I dl;aczego od razu zakładacie, że poleciała na kasę? Ja sama jestem z facetem 20 lat starszym ode mnie. Jesteśmy małżeństwem od 6 lat i nie zamieniłabym go na żadnego dwudziestoparolatka. A pomiędzy rówieśnikami nieporozumienia, rozstania i awantury się nie zdarzają?

Gość a to ciekawe
glamur .... czy przeczytałaś uważnie co ten facet napisał? Skończyła się kasa! ... I jej miłość do niego! Tak go bardzo przedtem kochała aż sobie dziecko z nim zrobiła tak? A teraz jak facet wszysko na nią wydał i nie śmierdzi groszem to już jej nie jest potrzebny! Miłość się skończyła?.... Ja wierzę że to tak może być bo sama mam znajomą która właśnie tak perfidnie postąpiła!

Gość to jest sensowna odpowiedż
12.12] 19:31 ten mądry KU PRZESTRODZE STARYM PIERDOŁOM! Młode baby dzielą sie na te które się uczą i te które lawirują jak się za pryka kaskę pobawic... czas płynie .... potem panikują ....i szukają dzianego jelenia na ojca! Takim jeleniem tylko będzie stary pryk, nie inaczej , bo oni mają mózg wiadomo gdzie! Co tu więcej pisać? Na Młode dupy powinniście tylko patrzec a nie romansować! podpisane: MŁODY CHŁOP! Jak młoda dupa zadaje się z takim starym prykiem to chyba jasne, że kocha go tak długo jak on ma kasę. Dzidziuś przedluży jego płatnosci o conajmniej 20 kilka lat więc zdzira jest kuta na cztery łapy. Takie młode suki wiedzą jak siię zabezpieczyć w kasę i wydoić ją od starego palanta. Norma zwlaszcza w dzisiejszych czasach.

Gość ilu takich palantów jeszcze
musi się przejechać na własnej głupocie by zrozumieć, że związek z kimś kto jest mlodszy o całe pokolenie jest nierealny na dłuższa metę

Gość balulu
czytając wypowiedzi tego faceta można to interpretować na różne sposoby! Np. Facet został sam więc szukał jakiejś toważyszki życia czy na stałe niewiadomo? Nawinęła sie na jego nieszczęście młoda, tym bardziej zaświrowało mu w głowie! Tacy wtedy nie myślą co może się stać i jakie będą z tego konsekwencje tym bardziej jak się ma kaskę! ( wiadomo czysta głupota)! Jemu jednak nie chodzi chyba o to żeby oskarżać ją czy jego za to co się stało lecz jak postąpić w sytuacji która jest na dzień dzisiejszy! wiadomo że związek jest przegrany! pewnie był już na starcie tylko on wtedy o tym nie myślał.

Gość balulu
o kurcze przepraszam za byki ort.!!!!!!HEHEHE!

Gość starszy facet
szkoda, ze nie pomyslałeś, że z taką młodą można mieć przygodę, ale nie planować życie, wrobila cię i musisz płacić. A że ona już nie chce to było do przewidzenia. Trzym sie stary i nie łam się, płacić musisz, ale nauczka na przyszłosc jest.

Gość Do glamur
A skąd możesz wiedzieć ile ona ma lat? facet tego nie podał ... a może faktycznie jak ktoś wyżej napisał szukała dziango faceta na ojca. Latka lecą może warto mieć chociaż dziecko? Są i takie baby że facetczsami potrzebny jest tylko do zapłodnienia!

Gość są takie baby
a facet potrzebny jest tylko do zapłodnienia i do finansowania na długie lata biednej samotnej mamusi. Udupiła go szmata i już.

Gość strzel se w łeb
dałeś się zrobić w ch..a młodej zdzirze i tyle.

Gość ALE GLUPKI Z WAS
widze też jak mężczyźni,faceci,chłopacy na topiku co się wypowiadają to piszą szmata, zdira :D patrzcie czytajcie gdzie wy macie mózg!!!!!!!!!! Patrzcie i czytajcie jacy glupi jestescie,i to nie ona jest szmata i zdira tylko wy faceci lecący na takie małolaty jak pedofile prawie :P CZYTAJCIE O SWOJEJ WLASNEJ GLUPOCIE!!!!!!!!!!!!!!! Zalosni jestescie i tyle :D :D :D

Gość ALE GLUPKI Z WAS
wy nawet sobie sprawy nie zdahjecie jacy glupi jestescie :D :D:D:D:D:D na tym przykladzie widac ghdzie wasz mózg :D:D:D:D:D:D:D

Gość masz rację
Właściwie to nie jest ważne jaka ona jest czy perfidna, czy też wyrachowana!? Jest i już! A on to naprawdę skończony dureń! Jak można nie myśleć nad swoim życiem mając tyle lat ? co prawda nie wiem ile ma ale to nie ważne napewno po 40-ce albo koło 50-ki bo tacy najbardziej są kretynami!

Gość ex żona
ha ha , najpierw modliłam się o zemstę na moim byłym mężu za to że odszedł do 25 lat młodszej, ale karą jest właśnie ona sama Sam się ukarał

Gość ja jestem starym prykiem
grubo po 40-ce.Tak nas większość młodych nazywa! Ciągle żyję z moją żoną chociaż czasami było żle i myślałem że to wszystko się z czasem rozpadnie! Też dostałem świra kiedy spotkałam o 22 lata młodszą! Nie trwało to długo bo dwa miesiące kiedy zorientowałem się co robię ze swoim życiem.Łatwo się wplątać w problem ale jak z niego się wyplątać!? Dziękuję bogu że miał mną kto potrząsnąć bo były to moje własne dzieci i nawet moja żona! Dziś jak czytam ciebie to aż mi się coś robi, że to mogłem być ja! Czy nikt Ci nie przemawiał do rozsądku ?.... szkoda ja miałem więcej szczęścia! Nie wiem co mam Ci radzić , tak myślę co ja bym zrobił w tej sytuacji?! Napewno skończyłbym ten związek - to bez przyszłośc! Znajdz sobie kobietę z naszego pokolenia , będziesz miał spokojne życie, dawaj na dziecko a i zatroszcz się o te z pierwszego małżeństwa ( może być ci kiedyś podporą)! I życzę ci powodzenia! STARY PRYK!

Gość autorze topiku gdziej jesteś

Gość -.-.-.-.-.-.-.
Doczytałam się komentarzy, że związek z taką różnicą wieku na dłuższą mete nie jest możliwy... No to jestem wyjątkiem :D Trzy lata z mężczyzną starszym o 18 lat. 1,5 roku mieszkamy razem. W marcu chcemy wziąć ślub i staramy się o dzidziusia. Jesteśmy SZCZĘŚLIWI!! Dlaczego wszyscy uogólniają, że małolaty lecą na kase, a stare pryki na młode tyłki?

Gość bo tak
w 99% jest !!!!!!!!!!! są ale bardzo, bardzo malutkie wyjątki! Może wy właśnie do nich należycie!

Gość -.-.-.-.-.-.-.
Szczerze mówiąc to na początku naszego związku właśnie tego bałam się najbardziej. Bałam się, że ludzie właśnie tak pomyślą. I powiem, że baaaardzo drażniły mnie spojrzenia na ulicy czy w pabie. Nie jednokrotnie słyszałam obraźliwe komentarze i bywało, że miałam dość, ale kochałam i teraz już nie podchodze do takich reakcji emocjonalnie.

Gość bo tak
oni są ze sobą 7 lat nie wiem czy się doczytałaś??? też było super na początku ! Ale pieniążki się skończyły! I.......

Gość -.-.-.-.-.-.-.
Ale wywnioskowałam nie planowali wspólnej przyszłości... Autor sam napisał, że "Z tą dziewczyną jestem w lużnym związku i myślałem że będzie tak do końca". Luźny 7 letni związek? :o

Gość A ja mam pytanie do tych
....Jak mozna sobie SAMEMU dziecko zrobic? Lub jak mozna WROBIC w dziecko? ...Chociaz macie racje, pewnie go zgwalcila albo byl nieprzytoomny...przeciez taki duzy Pan chyba wie co w wytrysku jego sie znajduje i co moze zdzialac...;)

Gość bo tak
ja sądzę że nie ważne ile mamy lat mogą być różnice wieku ona młodsza -on starszy i na odwrót , wszystko zależy od naszej duszy i dojrzałości emocjonalnej i psychiki zresztą jak w każdym związku!Tu akurat jest szczególny przypadek i właśnie takich jest coraz więcej! Ja nazywam to chorymi związkami! Jeśli facet dorosły mówi młodej dziewczynie że nie chce mieć dziecka to chyba daje coś jej do myślenia! Po co pakuje się na siłę a potem wycofuje ... dla mnie to jest jakieś chore!