Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga18

co robic? rzucic obecnego dla nowego?

Polecane posty

poznalam fajnego chlopaka, jest mlodszy o rok ode mnie ale nam to nie sprawia problemu.z moim aktualnym chlopakiemz ktorym jestem juz 1,5 roku jakos sie nie uklada, nie widze perspektywy przyszlego zycia z nim on zaczal wszystko olewac wszystko ma w dupie od pewnego czasu...co on mysli ze cale zycie bede go utrzymywac? prosze o porady :( pozdrawiam :)

Gość w sumie
po twoim opisie porada nasuwa się sama ale ... Twój wybór Twoje życie ... i może na całe życie ... oby jak najlepszy :-)

Gość socjolozka
no pewnie ze zacznij sie spotykac z nowym chlopakiem :) musisz poznac wielu chlopcow zeby wiedziec, jaki typ Ci odpowiada :P wtedy jak poznasz tego wlasciwego to nie bedziesz miala wątpliwosci...powodzenia zycze

Gość *********
aga masz 18 lat?

Gość nnnananana
Kiedyś być może żałowałabyś,że przy nim zostałaś i zmarnowałaś sobie życie.......Po co?Lepiej coś zmienić póki nie bedzie za późno.A skoro on już teraz wiele rzeczy ma "w dupie" i masz juz jakies wątpliwośći to nie wróży nic dobrego.Zmykaj od niego jak najszyciej.Przezywałam takie rozterki jak ty kiedyś i dziś dziękuje bogu,że nie zostałam z tamtym "dupkiem" (dziś wpadł i narobił innej długów i zmarnował jej życie--porażka) POWODZENIA !!! ZRÓB CO CI SERDUCHO PODPOWIADA!

tak mam 18 lat ale bardzo kocham swojego obecnego jednak nowy jest taki intygujacy... hmm

Gość cukiereczek...
dopiero 18..heh bardzo mlodziutka jestes i juz takie problemy>?? no coz ci nastolatkowie..