Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bujvfwojcdbc eri

Jak rozmawiac z dziewczynami??

Polecane posty

Gość bujvfwojcdbc eri
Pytanie o muzyke to dziecięce?? Może i masz racje...

Gość Katrinkaaa
Gadaj normalnie jak z kumpelm.. :P:P:P Normalnie podchodz do temu iw yakuzj wieksze zainteresowanie bo jak ktos mowi w kolko noo, tak, pewnie itp to od razu bym stwierdzila, ze go nudze i koniec znajomosci!!!! Mozesz gadac o czymkolwiek: zdrowie,ploty, ciuchy, samochody,zainteresowania, szkola itp.. A jesli zapada miedzy wami dretwa cisza to chyba,znaczy ze nie nadajecie na tej samej fali..

Oj dlaczego nie? Ja lubie mowic o muzyce, ktora kocham. A po drugie chcialam dac za przyklad takze temat do podjecia dyskusji. Wszystko zalezy od typu dziewczyny jaka spotkasz. Zazwyczaj nie dopuszczam do ciszy. Jak zapadnie cisza to ja o cos pytam, czy o czyms mowie. Po prostu pytaj o to co cie interesuje> jezeli dziewczyna ci sie podoba, to musi cie cos interesowac (pomijajac bylych chlopakow i seks). Mi najbardziej odpowiada jak chlopak pyta sie o mnie, wtedy widze, ze sie mna interesuje.

Gość bujvfwojcdbc eri
NO juz lepeiej:) Wiem wiem nie mówić o byłych i co sie z nimi robiło :P raz tak powiedział dziewczynie i nie było za przyjemnie poźniej...wypominała mi to do samego konca...:/

Jak ona tak cie krepuje to zapros ja do kina, na kregle czy na bilarda, a wtedy robiac cos tez mozna rozmawiac i nie podejmowac zawilych dyskusji. Po wyjsciu z kina zawsze mozna pogadac o tym filmie. Z reszta rozmowa sama powinna sie toczyc. Jak bedziesz myslal o tym co powiedziec to zawsze tak bedzie. Badz soba.

Gość bujvfwojcdbc eri
Zaprosze ją jutro do kina... Mam nadzieje ze bedzie tak jak mi doradzacie :) Dziekuje :*