Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happysad

O jak ja kocham to miejsce!!!

Polecane posty

Gość happysad

O jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji, czuje się bezpiecznie kochanie czemu szepczesz? możemy być spokojni opuśćmy ręce opuśćmy ręce czego chcieć więcej, prócz tego co mam? prócz tego, za czym stoję w kolejce od lat? no czego chcieć więcej? bo gdzie tak jak tu z wolna sączą nam się poranki? leniwie ciekną po szybach zachody słońca no czego chcieć więcej? ale najważniejsze to, że kiedy zamknę oczy, kiedy zamknę oczy nic nie zaskoczy mnie O jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji, czuje się bezpiecznie kochanie czemu szepczesz? możemy być spokojni opuśćmy ręce opuśćmy ręce czego chcesz więcej, prócz tego co masz, prócz tego, co mogę dać Ci w podzience za kilka tych lat? no czego chcesz więcej? bo gdzie tak jak tu kapryśnie kosmacą się myśli przez pozamykane drzwi i garną się tłuste dni no czego chcesz więcej? ale najważniejsze to, że kiedy zamkniesz oczy, kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy Cię O jak ja kocham to miejsce tu jest tyle policji, czuje się bezpiecznie kochanie czemu szepczesz? możemy być spokojni opuśćmy ręce opuśćmy ręce o jak ja kocham to miejsce, tu jest tyle policji!!! czuję się bezpiecznie!! kochanie przestań wreszcie! Możemy być spokojni, wrócimy tu jeszcze! wrócimy tu jeszcze! wrócimy tu jeszcze! o jak ja kocham to miejsce! wrócimy tu jeszcze! o jak ja kocham to miejsce! wrócimy tu jeszcze! o jak ja kocham to miejsce! wrócimy tu jeszcze!

Gość happysad
w podzięce*

Gość hehehehe fajne
niezły sarkazm bije z tych słów :D sama to napisałaś?

Gość happysad
nie, to jest piosenka mojego ulubonego zespołu- happysad ;)

Gość cóż za sarkazm
:D:D:D:D:D dobre ;)

Gość happysad
heh dzięki, ale ja sama tego nie wymyśliłam ;) :D

Gość gghghghgggh
tez bardzo lubię tę piosenkę :D:D

Gość a mi sie to wcale nie podoba
policja to bardzo pożyteczna instytucja :p a jak Cię będą chcieli okraść, to co zrobisz? wezwiesz policję ciekawe, czy wtedy też będziesz tak żartować :p

Gość korzystając z okazji
pozdrawiam moderatorki🌻 🖐️ p.

Gość happysad
-------->>>>>>>>a mi sie to wcale nie podoba hehe no właśnie o to między innymi chodzi, że jak będą chcieli mnie okraść to policja przyjedzie, jak będą już 2 godziny po fakcie :( zresztą ja nie żartuje, bo to nie ja wymyśliłam ten tekst :p ------>>>>gghghghgggh ja też ;) zresztą większość ich piosenek jest zarabista ;) :p

Gość ........////...........
--------------->>>>>>> korzystając z okazji lizidupa

Gość korzystając z okazji
nie krępuj się. też możesz pozdrowić.👄