Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaa27

bardzo skapy okres-dlaczego?

Polecane posty

Gość kajaaaa27

mam tak od dluzszego czasu:bardzo skapy 2 dniowy okres-dlaczego?Cykle raczej dlugie do 39dni

Kajaaaa27, jeśli nie bierzesz pigułek i masz taki skąpy okres od dłuższego już czasu, to chyba taki po prostu masz i już. Jeśli nie masz żadnych dolegliwości, nie boli Cię podbrzusze i wydaje się, że wszystko jest ok, to pewnie tak jest. Nie jedna dziewczyna, którą co miesiąc zalewa mogłaby Ci pozadrościć. Dla spokojności ducha powiedz o tym ginowi przy najbliższej wizycie.

Gość kajaaaa27
mialam troche problemow ginekologicznej natury:stany zapalne przydatkow, endometrum.Leczylam to min. hormonami i powstal 3 miesiace temu maly miesniak na przedniej scianie macicy. Ale skapy okres to chyba nie od tego.2 lata temu bylo podejrzenie pco-ale jakos objawy torbielkowatych jajnikow zniknely.Pozostalo tylko lekkie owlosienie wokol sutek.Badalam testosteron-ale wyszedl prawidlowy.Mialam troche zawyzona prolaktyne-ale homeopatycznie ja uregulowalam. Moze znow jest za wysoka-czy to moze byc przyczyna skapego okresu? Trwa doslownie 1-2 dni i jest bardzo skapy.

Oj, Kajaaaa27, zasypałaś mnie taką ilością schorzeń ginekologicznych, że teraz to już nic nie wiem. Ja nigdy nie miałam, żadnych tego typu problemów, więc nie znam się na tym. Najlepiej zrobisz jak o przyczynę tych skąpych miesiączek zapytasz lekarza, bo to faktycznie może być jakaś konkretna ginekologiczna przyczyna.