Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adulisia

Włoskie kosmetyki do włosów

Polecane posty

Gość Adulisia

Poszukuję pomocy-dostałam od znajomych znajomych jakis fajny włoski kosmetyk do włosów-problem,ze nie znam włoskiego! i nie wiem jak go uzywać.Mam szampon(z tym nie ma problemu-:)) i maschera di cristalli oraz cristalii liqidi(czy to się spłukuje czy nie??? i jak często uzywać?).Jest to ,,semi di liano" firmy Alpafarf.

\"maschera di crstalli\" oznacza \"maseczkę z kryształów czy kryształków. Cristalli liquidi to kryształy płynne. A semo di lino - zapewne tak miało być - to siemię lniane

Gość aliseeee
Zadowolona jestes z tej odzywki???

Gość gość
Zatanawiam się, co doradzić... zaczęłam niedawno używać włoskich kosmetyków Eldan. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona i nasze klientki również. Zwłaszcza lubię kurację nawilżającą z kolagenem i komórkami macierzystymi. Tu masz stronę producenta, są też namiary na dystrybutora. www.eldancosmetics.pl

Gość Anulka Czarnulka
Polecam ci kosmetyki włoskiej firmy FARMAVIT. Ja jestem z zielonej góry i kupuję je u zaufanej babeczki, ale możesz zamówić je w jej sklepie www.farmavit.pl - w zasadzie chyba nie do zdobycia w innym miejscu. Kosmetyki są świetne a dla mnie ważne jest to, że mam kosmetyki naturalne i ekologiczne, a nie te sztuczne g**na co w każdym markecie pełne parabenów i innych świństw. Warto zainwestować, zwłaszcza, że nie są to drogie kosmetyki. Pozdrawiam