Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanelle

imprezowe problemy z żołądkiem

Polecane posty

Gość chanelle

Cos jest ze mna nie tak na imprezach, bo mam straszne wzdecia(?) no i musze ciagle chodzic do wc. Kiedys bylo to juz tak nie dowytrzymania, ze musialam pojsc wczesniej do domu bo balam sie, ze jak zasne to stanie sie nieszczescie. Moze to dlatego, ze pije wtedy duzo piwa? Podobne problemy mam naogol na roznych wyjazdach. Co moze to powodowac?

Gość chanelle
no napiszcie mi cos :(

Gość jusi
hej mam to samo i tez nie wiem czym t moze byc spowodowane :(

Gość mnbvcxz
Ja mam to samo. Czasem staram sie w dniu imprezy nic nie jesc lub jesc niewiele, a juz absolutnie nie jesc slodyczy (zauwazylam,ze mam po czekoladzie wzdecia i potwierdzila to dietetyczka,ze czekolada moze wzdymac), no i czasem to nic nie daje i wzdecia mam i tak,ale czasem sie udaje. Chociaz z drugiej strony na imprezie tez musialabym nic nie jesc,zeby nie miec wzdecia. To jest mozliwe,ze masz wzdecia po piwie,bo piwo jest gazowane, a to jak wiadomo sprzyja wzdeciom. Ja slyszalam tez taka teorie,ze wzdecia sa powodowane stresem. Moze byc tak,ze np jestes bardzo podekscytowana jakas impreza i wlasnie dlatego masz wzdecie. Moze byc tez tak,ze stresujesz sie,ze bedziesz miec na imprezie wzdecie i w tej sposob je wlasnie wywolujesz. No coz,wniosek jest taki,ze musisz obserwowac wlasne cialo i zauwazyc,co powowduje te wzdecia i czemu pojawiaja sie akurat na imprezach. Zastap tez piwo jakims innym alkoholem,niegazowanym oczywiscie,no winem lub niegazowanym drinkiem i zobaczysz czy wzdecia beda dalej wystepowac. No i przed impreza nie jedz wzdymajacych potraw. Moze to cos da.

Gość chanelle
dzieki za rady tez mysle, ze musze ograniczyc sie z piwem na rzecz drinkow niestety stresu i ekscytacji zredukowac sie nie da ;-)

hyba byl jósz taki topik...kilka dni temó to zapewne od piwa :)

Gość po prostu nie pij tyle
piwska tylko kup lepszy alkohol :P A jak nie bedziecie jadly to sie szybko porzygacie kretynki :O

Gość bierdoneczka
chanelle

Gość bierdoneczka
chanelle

Gość barrywhite
Moze wypij przed impreza jakies ziolka, np Gastrosan Fix? Ja czesto pije, zeby wlasnie zapobiec wzdeciom.