Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madam Moise

Co wy na to? Moja opowieść

Polecane posty

Gość Madam Moise

Jest sobie młoda dziewczyna co marzy o karierze modelki. Ma ciekawą urodę i jest fotogeniczna. Ma 176 cm waży 54 kg i wymiary 86-61-94-3 NIe wie jak ma zrzucić 3 cm z bioder (bo taki jest wymóg najlepszej polskiej agencji i będzie miała kontrakt) Ma poprostu kościste biodra... JAK MOZNA POMÓC DZIEWCZYNIE SPEŁNIĆ MARZENIA???? (prosze bez obrazliwych komentarzy)

Gość Ssshiva
taka jej uroda. ukladu kosci nie zmienisz. odchudzanie raczej nic nie da, bo dziewczyna juz jest szczuplutka. poza tym pewnie ubywaloby cialka w innych miejscach. moze sprobuje w fotomodelingu?

Gość ciekawa opowiesc

Gość beznadziejne sa te wymogi
bo tyle ladnych dziewczyn sie marnuje.... moze zacznij od jakichs innych agencji moze anglia francja w tych krajach nie sa az tak rygorystyczni a jak cie wylansuja to polskiej agencji mozesz pokazac!

Gość Perrotka
Fajtycznie wiele ślicznych dziewczyn się nam marnuje, sama nawet znam podobne przypadki. Jedyna szansa to catingi zagranicznych agencji typu IMG, KARIN i jakis tam innych ale one sa tylko kilka razy w roku i to niewiadomo kiedy....

Gość pytanie zasadnicze
ile masz lat?

Gość Madam Moise
a co ta odpowiedz zmieni? Dziewczyna z marzeniami wchodzi w pełnoletniość...

Gość pytanie zasadnicze
bardzo dużo zmieni, bo inaczej wygląda ciało dziewczynki, a inaczej kobiety

Gość Madam Moise
już nic nie ulegnie zmianie... typowe kobiece kształy prawie 19-letniej dziewczyny, skazanej na niespełnione marzenie... może jakieś cud rady?

Gość pytanie zasadnicze
pocieszę Cie w takim razie: do 24 roku życia Twoje ciało jeszcze będzie się zmieniać

Gość znam fajniejsze opowieści
:|

Gość Madam Moise1
chyba nie mogę tego przyjąć jako pocieszenie, bo ono raczej bedzie się już rozwijać w szerz, czyli wymiarki mogą się zwiększyc?

Gość ależ
mi wielka mecyja. Idź do lekarza chirurga ortopedy i zapytaj o zabieg skrobania kości.

Gość zero współczucia

Gość pytanie zasadnicze
Wręcz przeciwnie. Teraz jeszcze masz na sobie trochę młodzieńczego tłuszczyku z okresu dojrzewania, który powinien z czasem zniknąć. Jestem pewna, że biodra zrobią Ci się bardziej smukłe. A Ty bądź dobrej myśli i dbaj o siebie odpowiednio, oczywiście :)

Gość Madame Moise
to byłby prawdziwy cud, ale w wieku 24 lat na modeling jest juz za pozno :/ Nic... dzięki za rady, zajmę się czymś innym...

i właśnie przykład tej \"najlepszej agencji\" pokazuje cały debilizm kryjący się za tzw. modellingiem. rzeczywiście widzowie ogladajacy pokaz mody od razu widzą te dodatkowe 3 cm (aż 3 cm !!!) a szczególnie telewidzowie przed ekranem. sam stoję z linijką prze dtelewizorem i mierzę modelki :D :D mam nadzieję, że talaska nie weźmie na serio tego co napisałem. jak jest ładna i mądra to świat stoi przed nią otworem, a jakieś anorektyczki robią jej wodę z mózgu

Gość Madame Moise
zgadzam się z Toba