Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiuteńkaa

czy którąś z was bolały łydki podczas brania tabletek?

Polecane posty

Gość samiuteńkaa

jesli tak to napiszcie mi przy jakich was bolaly i czy po zmianie na inne przeszlo wam? ja biore yasmin i strasznie mnie bola nogi przez pierwsze 8tab z opakowania. nie wiem czy w ogole zaprzestac brania czy tez zmienic na inne...

Gość ulalala
kochana to może być coś z krążeniem!Połóż się sie i unieś nogi do góry jeśli po paru minutach poczujesz ulgę to napewno krążenie!

Gość ulalala
no i co?

Gość samiuteńkaa
teraz akurat zrobilam sobie przerwe w braniu tab bo wzielam 3 opak yasmin i mnie bolaly nogi. teraz juz mnie nie bola dlatego tez zastanawiam sie czy brac jakies inne tbletki czy tak bezie dzialo mi sie przy kazdych. wiem ze to na bank przez nie tak mnie bolalo bo ani wczesniej ani teraz podczas przerwy mnie nie bola nogi.

Gość upupupupupupupup

Gość ... .
to brak magnezu, łykaj magnez w wit. B6, powinno przejść, a jak nie przejdzie to do lekarza, bo moze to sa objawy jakiejs chprby poważnijeszej ukł. krążenia.

Gość ... .
sorki, nie doczytałam do końca, skoror przy innych Cie nie bolały, a zaczęły przy yasmin, to trzeba zmienić tabletki. yasmin bardzije niż inne tabletki anty może przyczyniać sie do powst. zakrzepicy.

Gość samiusienkaa
ja bralam regularnie magnez i wit B6 ale to nie pomoglo. yasmin to moje pierwsze tab w zyciu. nie bralam innych. zastanawiam sie czy tak bedzie tylko przy yasmin czy przy kazdych. do lekarza sie wyboieram ale chcialam tez posluchac rad i doswiadczen kobitek...

Gość nasstka
Musisz koniecznie powiedzieć o tym lekarzowi. Na pewno to problem z krążeniem, to poważne. Grożą Ci zakrzepy, żylaki, i takie tam inne nieprzyjności. Może po prostu antykoncepcja doustna nie jest dla Ciebie.

Gość ja***********
mnie tez bolały łydki po yasminach. magnez nie pomagał...