Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZONAAAAAAAA

Po jakim czasie poszliście do łóżka ze swoją żoną / mężem?

Polecane posty

Gość ZONAAAAAAAA

Mam małe intymne pytanko : po jakim czasie przespaiście sie ze swoim partnerem życiowym?

Gość agatkafil
Po 5 dniach znajomość, jestesmy razem już 10 lat

Gość ZONAAAAAAAAA
bo ja juz z moim ponczkiem jestesmy miesiac po slubie a on mie jeszcze nie ruszyl zastanawiam sie ile mam czekac co wieczor z rozlozonymi nogami on tylko pierdnie i idzie spac a ja mu co dzien parowki gotuje czaj parze i co tam jeszcze

Gość agatkafil
Sluchaj nie chce cię straszyc, ale cos nie tak z twoim facetem , gdyby bylo inaczej nie odgonilabys się od niego albo ma problem natury seksualnej albo strasznie się boi porozmawiaj z nim może jest jeszcze prawiczkiem wierzyć mi sie nie chce, moze to prowokacja??

Gość ZONAAAAAAAA
Temat nie pasuje ? jak nie to nie czytaj i sie nie podszywaj !!!!!!!! Zapytałam z ciekawosci . Ja ze swoim meżem poszlam do łóżka na pierwszej randce i jestesmy małżeństwem juz prawie 2 lata .

Gość ej do agatkafil
agatka widac rzniesz sie zawdodowo i po 5 dniach zbierasz do papuchy fiuta ale inteligencja to ty nie grzeszysz .zeby nie zajarzyc ze to podszyw :) a moze zaimast po 5 dniach targac facetowi napleta ruszylabys glowa ale troche w inny sposob ??

Gość ZONAAAAAAAA
AGATKAFIL tak wypowiedz przed toba to podszycie sie pod e mnie . Z moim mezem wszystko ok .

Gość total fatal
sie zastanawiam jakaa dziwka trzeba byc i jak bardzo kurewski charakter miec zeby isc z facetem na pierwszej randce . to jest zalosne ze nawet nie karzecie nam sie odrobine postarac - szkoda slow na takie zdziry

Gość agatkafil
hey dupasy-nie jestem żadną zdizrą, nie wypowiadajcie swoich dennych opinni i nie osądzajcie kogos kogo nie znacie dupki jedne dziewictwo stracilam w wieku 21 lat i to z facetem, który już od 10 lat jest moim mężem , więc wypraszm sobie... a was to może żadna baba nie chce, stąd te kompleksy....

Gość ZONAAAAAAAA
TOTAL FATAL jakoś mojemu mezowi to nie przeszkadza . Więc nie obsypuj mnie wyzwiskami . Ciekawe czy znalazlaby sie taka , ktora chciałaby isc z toba na pierwszej randce ??????

Gość żonka2222222
po 8 miesiacach!!!ale warto było czekac;) to był mój 1-wszy raz, a jesteśmy juz 7 lat razem i jest super :D