Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutny_Anioł

Problem prezerwatyw do Pań i Panów...

Polecane posty

Witam serdecznie! Chciałabym prosić o rade w bardzo ważnej dla mnie sprawie... Otóż umowiliśmy sie z moim chłopakiem ze prezerwatywy bedziemy kupować \"na zmiane\" raz ja raz on...ale kiedy przychodzi jego kolej wymiguje sie jak może i mówie ze on sie wstydzi kupowac... Powiedziałam mu że skoro nie wsydzi sie uprawiać seksu to nie powinien wstydzić sie kupować prezerwatyw, ale to nie podziałało:( Jak mam wyegzekwować to od niego? czy moze nie powinnam?Bardzo prosze o rady...

Gość przerwa w seksie
aż się przemoże

Ty również przestań kupować , jak będzie miał ochote na sex to nie będzie miał wyjścia i będzie musiał kupić.

Gość majka1234 spozniona
nie uzywam ale, ja place za wizyte u gina 50zl na 3 m-ce a on 90 za tabletki- kwestia rodzicielstwa oboje nas interesuje

hmm... no ja nie kupuje..moze ta przerwa faktycznie bylaby dobra, rozumiem ze masz swoje potrzeby ale musisz się przemóc zeby to mialo jakis skutek inaczej on będzie się zawsze czymś wymigiwal a ile macie lat?

musisz z Nim porozmawiać czy jest poważny, czy nie czy chce się z Tobą kochać czy wstydzi się kupować prezerwatywy może to nie jest wcale jakieś ciężkie spytaj go po prostu czy się wstydzi trochę dojrzałości trzeba :)

o lool, wstydzi sie kupowac prezerwatywy, a co to za wstyd. sory ale chyba masz niepowaznego dzieciaka zamiast faceta....