Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja

Gdy ktoś niszczy Twoje życie...

Polecane posty

choroba chorobą, może i Ona jest chora, jełsi tak to przykre. Ale nieźle się ustawiła. Wszystkimi rządzi i zdaje się że się nieźle już wprawiła w rozstawianiu wszystkich Was. Kosmetyczka, koleżanki, rasowy pies, luksusowy apartament - skąd takie cuda, jak nigdy nie pracowała i nie pracuje? Czy Ty nas nie wkręcasz aby?

Gość gwiazdka27
Ja tez mam podobny problem, ale z bratem mojego"niedoszlego" chlopaka... To jest dopiero psychol, robi wszystko by nas rozdzielic. Nawet opowiada ich mamie jaka to ja zła kobieta jestem, oczernia mnie bezpodstawnie! Wlasnie sie wczoraj o tym dowiedzialam, ze nastawia wszystkim przeciwko mnie i proboje tez Macka, ale poki co wytrzymuje to wszystko i codzienne ostre kłótnie z psychinczym bratem... Pomozcie mi, jak sie rozprawic z tym bratem? Przeciez on rozwala mi zycie i Mackowi :(

Gość gwiazdka27
Taka ja ----> Ja na Twoim miejscu wynajelabym jakies malutkie mieszkanki. Nie am to jak mały ale własny kąt. Ponadto ona i tescie zatruwaja wam zycie wiec pierdziel to i zadbaj byscie byli coraz szczesliwszy az ją bedzie skręcac ;)))