Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammy

pecherzyk ciazowy 3mm w 5 tyg. - dobrze?

Polecane posty

Gość Tammy

Czy to bardzo zle wrozy? Ide na USg jutro, ale bardzo sie boje. lekarka pow ze moze mi sie wydluzyl cykl ( z tym ze ja zawsze mialam regularne). Czy znacie takie przypadki i jak sie skonczyly?

Gość sewalaine
wiesz co nie wiem.noj w szóstym miał 5,8 mm

Gość Kassandra_Star
To nie za dobzre, moglby byc wiekszy:(

Gość o kurcze to coś nie tak
ja miałam 12 cm w 5 tyg i to dopiero było cos, ale tak mały??? walnij sie w główke zanim zapytasz o coś takiego!!! myślisz ze to forum lekarzy ginekologów-połóżników co tylko czekają aby móc odpowiadac???takie pytania tylko do lekarza!!!! każda jest inna i nigdy nie jest tak samo!!!a potem sa schizy...nerwy , poronienia nawet z nerwów bo sie naczytają głupie róznych wypowiedzi co w sumie nijak sie mają do osoby!!

Gość nie rozumiem tej
poprzedniej wypowiedzi. Ironia? bo 12 cm w 5 tygodniu to niemożliwe :) 12 mm to jeszcze za dużo

Gość Tammy
Do o Kurcze cos nie tak: moze tez trezba bylo wejsc na forum to bys wiedziala ze jak 12 cm w 5 ttyg to nosisz King Konga:) Nie pytam o rade czy diagnoze poloznika czy ginekologa, tylko o przypadki i doswiadczenia.

Gość Tammy
5 tyg. ciąza liczona od pierwszego dnia ostatatniej miesiaczki. czyli w 5 tyg płód mial 19-20 dni.

Tammy... To podobnie do mnie.. U mnie na samym usg pisze wlasnie 5w2d i ze ma 12mm ostatni @ mialam 19.09 a usg bylo robione 27.10 Ale skoro lekarz nic Ci nie mowil.. nic go niezapokoilo.. to wszytko jest ok nie martw sie na zapas :)