Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajaca sie na rzeczy

czy to normalne aby facet na pierwszej randce...?

Polecane posty

mówił kobiecie, że chce sie ustatkować i z tym zwiazane rzeczy. czy nie jest to zawcześnie na takie wypowiedzi?

Gość gej masior
obciagam z połykiem i jestem ac tive gej.

Gość gej masior
pozdrawiam

a może to kwestia charakteru, wieku czy osoby ? z czego to może wynikać? jakie są Wasze doświadczenia?

Gość jasia s
Wszystko zależy od tego, w jaki sposób on to powiedział. Jeśli mówił ogólnie o sobie to spoko, ale jeśli mówił to mając na myśli ustatkowanie się z Toba to jest to jednak desperat, jak już ktoś wyżej zauważył.

ogólnie, w kontekście tego co jest ważne i planów na życie, ale mi to wydaja sie bardzo intymne sprawy i nie wiem czy normalne jest je takod razu z nową poznaną osoba omawiać?

i teraz mam problemy z cerą .Pale cygarety z Fidelem .Wydłubuje rodzynki z koziej dupy i stosuje jako przyprawa do drugiego dania.

Gość jasia s
Może dla niego nie są to intymne sprawy, moze chciał się wygadać? Najlepiej powiedz mu to wprost, co czujesz i zapytaj jakie były jego intencje.

Jasiu, Tylko widzisz dla mnie sa to tematy ktore wymagaja juz zazylosci. Krepuje sie szybko jesli nie znam osoby. Z drrugiej strony mam takie przeczucie ze mezczcyna ktory tak mowi po protu mysli ze to jest haczyk na kobiety, bo niektorzy mezczyczni sa przekonani ze kobiety chca ich zlapac i to jest dobra przyneta na nie. A dl amnie mezyczyzna ktory takei strategie stosuje to wydadawalby sie malo dojrzaly itp ale wiem ze nie kazdy lubu mainpulowac wiec staram sie zrozumiec dlaczego mi to powiedzial ze chce sie ustatkowac

a mi sie wydaje ze nieznajaca sie an rzeczy ma racje - to moze byc chaczyk. Facet mysli ze moze przyspieszy pare spraw walac takimi tekstami a jak dostanie to czego chce - zrobi fiu fiu :P

Gość do OSZUKAC- nieznajaca sie
no wlasnie, i w tym caly sęk, ze jelsi to jest prawda, to ja nie chce zaczynac relacji na takich zasadach manipulacji. Wiadomo im dalej w las tym gorzej. Ja nie zakladam zeby od razu mial z kims przyslosc planwoac, mozna oczywiscie jesli z czasem do tego sie dojrzewa, nie wykluczam ale tez nie podabaja mi sie takie gierki ejccc

Gość idiotka konkursowa
no ja tez mialam cos takiego, tyle ze na drugiej...i niestety to byla manipulacjajak sie okazalo

to może zrobimy konkurs czy wiecej bylo tych zmanipulwoanych czy mniej? Jest pośród WAS jakas kobieta ktora mimo takich tesktow nie byla zmanipulowana?

Gość idiotka konkursowa
trzeba ich "przepuścić" jakąś ilość prrzez swoje zycie, ytzn.poznac wielu facetów az w praniu wyjdzie

Problem ze sie przy kadzym przepuszczaniu czlowiek anagzuje i wypala psychicznie.

Gość idiotka konkursowa
:o..ale podobno z kazdym nowym przypadkiem ma sie jakies nowe doswiadczenie

oczywiście tylko pytanie - czy warto ciagle uczyc sie na błedach, czy moze przewidywac. A jesli da sie uniknac pewnych rzeczy to chyba warto. Z tym aspektem mowienia na poczatkiu o ustatkowaniu to zakrwa o niedojrzalosc ale zstawniam sie czy moze ktos przezyl cos tkaiego i moze zaprzeczyc tej generalizacji?

Gość idiotka konkursowa
to moze w zart to obrócić jakoś? :) wogole ile macie lat?

26 i 29

fakt, to trochę dziwne... ale jeśli Ci się podoba i nie zraziło Cię to , nie zastanawiaj się nad tym tylko obserwuj go..Moze podobasz mu sie od dłuższego czasu i tak myśląc sobie o Tobie przyszło mu kiedyś do głowy, że byłabyś dobrą kandydatką na żonę. Wiesz, nie tylko dziewczyny wyobrażają sobie jakim byłby mężem obiekt ich westchnień, mężczyzna jak się porządnie zakocha też marzy sobie aby spędzić z nią resztę życia. A jeśli obawiasz się, że to taki wabik, żeby Cię szybciej zaciągnąć do łóżka, to nie martw się, szybciej wyjdzie jego prawdziwa natura niż Ci się wydaje.. Tak czy siak nie daj się za szybko \"zbałamucić\":)

Gość idiotka konkursowa
oni kolo 30ki dostają jakiegos fioła, tyle pokus wkoło, pewnie facet bardzo seksu chce.. a ja zla jestem, bo po tym kolesiu od deklarowania sie byl nastepny, z ktorym bardoz chcialam się bzyknąć...sama nie mialamsexu od roku i juz nie mogę:(

z moim narzeczonym było podobnie, choć może nie na pierwszej randce, po prostu (podobno) kochał się we mnie od dwóch lat i nakręcił się jeszcze zanim zaczęliśmy być razem (przez jakiś czas spotykaliśmy się na stopie przyjacielskiej)

dzieki za rady. Macie racje trzeb w praktyce wyczuc. ja zacyznam miec chyab fiola na tym punkcie jak facet od razu mowi o stablziacji. Czasami zdarza sie ze faceciz ktorymi nic mnie nie laczy a znam ich dlugo mowia mi ze ze mnie to bedzie "dobra zona" Chyba jestem ogolnie przewrazliwona teraz przez to i boje sie byc oceniana przez mezczcyzn w relacjach damsko meski przy pierwszych kontaktach jako material na zone.