Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manila

Plamienie po tabletkach=okres???

Polecane posty

Gość manila

Dzien dobry Kobietki,mam pytanie. Nie wzielam do konca opakowania tabletek antykoncepcyjnych,bardzo zle sie po nich czulam. Tak mniej wiecej polowy nie wzielam. Od wczoraj mam plamienie,ciemniejsza krew. Nie jest bardzo obfite,ale wkladki musze dosc czesto zmieniac. Czy to jest okres? Czy ten wlasciwy przyjdzie za jakis czas?Jak to jest? Powiedzcie prosze.

No ja też mam taki problem! Odstawiłam tabletki niecałe 3 tygodnie temu i cały czas mam plamienia, czasem pojawi się trochę krwi. Pytałam o radę lekarza on-line i pani dr odpisała, że te plamienia są pośrednio wynikiem odstawienia tabletek a bezpośrednio brakiem owulacji. U mnie trwa to już dość długo i dlatego jutro idę do lekarza.

Gość manila
Czyli to plamienie to brak owulacji? Czyli ni okres? I normlny oktes powinnam dostac jakos w najblizszym czasie?

No raczej takie plamienie to nie okres. Miesiączka powinna pojawić się po takim czasie jak miałaś przed rozpoczęciem stosowania tabletek. Cykle powinny wrócić do swojej normy, jednak przez kilka miesięcy mogą być jeszcze nieregularne. Gdyby to plamienie trwało u ciebie długo to idź do lekarza.