Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinquin

40 tc

Polecane posty

Gość pinquin

Czy zwiastunem zblizajacego porodu moze byc, ze jakby mdli???Jest mi dzis jakos tak dziwnie niedobrze. Z jedzenia nic mi nie zaszkodzilo bo jadlam dzis to co zwykle. W nocy i rano pobolewal mnie brzuch...a wlasciwie to byly to skurcze (nie mocne, ale podobne do bolu miesiaczkowego z tym ze nie tak silne). Teraz tez od czasu do czasu odczuwam cos w brzuchu (skurcze - ale nadal nie silne). Szyjka w czwartek zamknieta. Czekam czekam a maly cos wyjsc nie chce;) Dlatego pytam o te dziwne samopoczucie....uczucie mdlosci. wiem, ze kazda ciaza inna, ale ja juz powoli bzikuje...Bede wdzieczna o odpowiedz. Pozdrawiam

Gość o rany następna
co to zamiast zapytać lekarza pytam na forum!! a to nie forum lekarzy ginek.-połowżników co to tylko na pytania mają odpowiadac! i co ktoś ci napisze ze rodzisz to pojedziesz rodzić?to tak na zawołanie? kobieto wsłuchaj sie w organizm a nie pytasz o coś kto ci obiektywnie nie napisze ja rodziłam 2 razy i nigdy~!!!!! mnie nie mdliło, ba! nawet za drugim razem skurczy nie mialam bolesnych....każda inaczej to przechodzi, a od pytań tak waznych jest lekarz!!!!!!!!!

Gość do o rany następna
ty myślisz ,że na tym forum to nie ma nikogo kto miałby zawód związany z ginekologią i położnictwem? Tacy mają zakaz zaglądania tutaj?

Hej pinquin! Moja kumpela w wymiotowała całą noc.Myslała że się czymś zatryła. Zadzwoniła do lekarki, opisała co sie dzieje, ta kazał jej przyjechac do szpitala, gdzie pracuje. W drodze do szpitala miała skurcze porodeowei niedługo po tym urodziła dzidzię!! Pzdr

Gość pinquin
Dziekuje jeny za odpowiedz:):):) mam cicha nadzieje, ze sie zaniedlugo zacznie cos jednak dziac konkretnego:):):)Dzieki i Pozdrawiam:):):) A co do pierwszej wypowiedzi zostawiam bez komentarza

Trzymaj się .... bo chyba nadchodzi ten moment :) Życze aby wszystko było ok i by potomek przyszedł szybko na świat :) :) :)

Ja lekkie mdłości i pobolewanie podbrzusza mam od kilku dni... za każdym razem myślę, że to moze już i przechodzi. Tez chciałabym być już po wszystkim, bo to czekanie jest naprawdę męczące

Gość pinquin
Dziekuje jeny jeszcze raz:):):) i oby rzeczywiscie juz nadchodzil ten czas;) Envy masz racje czekanie jest okropne...ale juz nie dlugo :):):) W koncu ciaza nie trwa wiecznosc;)...tylko oby to szybko juz minelo:)

Gość a b c
mnie w nocy pobolewalo w podbrzuszu, potem rano nic i w poludnie znowu zaczela i bolalo coraz mocniej (myslalam ze boli mnie caly czas a w szpitalu dopiero zauwazylam, ze to skurcze) i wieczorem urodzilam