Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rupercik

kobiety po 30-tce poznaję od razu

Polecane posty

Gość rupercik

nawet jeśli dbają o siebie. Ich skóra zaczyna być sucha i pomarszczona, a kiedy sie wyginają marszczy się. Najłatwiej takie poznać jednak po rękach - stają się takie kościste i mało apetyczne. Pod oczami maja kurze łapki. W sumie żal patrzeć ... chyba, że na krocze bo to jeszcze się prezentuje jak trzeba choć koniec tego już bliski.

Gość jak nic prowokacja
:P

w sumie to nam nie zależy, żeby gówniarstwo się za nami oglądało, więc te kurze łapki to taki straszak przed takimi dupkami jak Ty. dojrzałemu emocjonalnie facetowi nie przeszkadza coś, co nie jest problemem. znam jednego faceta, który co 5 lat zmienia żonę na 5 lat młodszą. wszystkie jego obecne żony mają 25 lat, dochodzą do 30 i zmiana. w sumie to mi go szkoda, bo nie potrafi zbudować czegoś trwałego przez problemy z własną psychiką, która nie pozwala mu zaakceptować człowieka. w wieku 30 lat mamy pewność, że ktoś, kto się nami interesuje, jest już na wyższym etapie rozwoju emocjonalnego. szkoda mi też tych małolat, które są omamiane i co 5 lat zmieniane, bo myślą, że teraz będzie inaczej...

a ty rupercik idź się już leczyć, bo potem będziesz nieszczęśliwy. poza tym zobacz, jak wygląd oszukuje. myślisz, że one mają 30 lat, a one mają 50. tak w dzisiejszych czasach kosmetologia poszła do przodu, że gówniarstwo się daje nabrać :)

Gość 31 lat jak z bicza strzelił
O jak ja bym chciała, żeby było po mnie widać, że jestem po trzydziestce! Mam dość smarkaczy traktujących mnie jak rówieśnicę i walących mi na Ty, bez spytania o moje zdanie i tego, że mnie mylą z moimi uczennicami... Mam dość dwudziestoletnich ekspedientek pytających mnie o dowód przy zakupie alkoholu... Tych wszystkich qui pro quo, które wcale nie są zabawne.

Gość asia_2
rupercik no to teraz dowaliles hahaha

Gość rupercik
life is brutal ! Szczególnie dla kobiet.

Gość biedaku
myślisz że one po 30 ? One na pewno po 40 są, tylko Cię ściemniają, odmładzają się hehe

Gość rupercik
Swoją mamę też poznaję od razu :)

zapytaj tatę, jak może ruchać taką starą babę, której łono dotknęłęła ręka czasu. niech wymieni mamusię na twoją rówieśnicę

Gość ale dupek kurde
kurze łapki po oczami buehueheuee :D ty masz chyba kurzą łapę zamiast fiuta :D

Gość 666666666
jak mialam 30 lat poszlam uczyc sie dalej, w dorobku zyciowym mialam 2 dzieci i bylam swiezo po rozwodzie (bylam z nim 10 lat- katusze) w szkole byli w szoku bo mysleli ze jestem prosto po szkole u mnie rodzinna taka uroda - wszyscy wygladamy bardzo mlodo :D a ty goń sie :D 🌻