Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzikolandia

Produkty ktorych uzywamy

Polecane posty

Gość bzikolandia

1 pasta do zebow - colgate 2 proszek do prania - bonux 3 mydlo - lux 4 szampon - schauma 5 papier toaletowy :D - biedronka

wez idz do tej swojej bzikolandii i sie pobzykaj z motylkami, a nie zasmiecasz forum bzdurnymi topikami. A kysz!!!!

Gość Królowa życia
spierdalaj

Gość bzikolandia
Jak cos ci sie nie podoba to sama sie wynos . Niechesz sie wpisywac normalnie , to sie nie wpisuj wogole , zamiast kogos od razu obarazac i krytykowac. Kazdy ma prawo do zakladania wlasnego topiku . Przynajmniej nie jest o penisach , pochwach i innych bzdurach.. Ciakawa jestem czy kazdy topic krytykujesz , ktory ci sie nie podoba .

Gość o matkoo
Wiesz co wiekszosc topikow jak to nazywasz o penisach i pochwach jest sto razy bardziej wartosciowych niz twoj. Ludzie maja jakis problem i oczekuja porady. A ty zakladasz jakies gowno nie wiadomo po co i do czego i komu ma to pomoc. Nie wiem, co moze liczylaś na gigantyczne zainteresowanie rzędu tych topikow co sa na stronie glownej forum?? Dziecko tu są powazni ludzie z powaznymi sprawami. A ty sobie zakladasz topik bo tak, bo chcesz miec i sie podniecasz ze zalozylas. Wracaj do przedszkola.

Gość o matkoo
a wlasnie, co do penisów itp to skoro uwazasz ze to bzdura to juz w calosci odzwierciedla twoj poziom inteligencji i gowniarki wiek bądz tez niedojrzalosc. Bo tylko dla niedojrzalych podlotkow penisy i pochwy to bzdura. Pozdrawiam serdecznie

Gość bzikolandia
Taka jestes madra , twoja mocna strona widze , jest widze obrazanie innych . To samo mowi za siebie , co soba reprezentujesz . To , ze jestem ciekawa jakich kto produktow uzywa , oczywiscie ciebie musialo bardzo zabolec . Przykro mi z tego powodu , naprawde. I z tak blachego powodu , musisz sie na kims wyrzywac . Jak ci sie nie podoba , to nie wpisujesz sie , i olewasz poprostu. Jednak widac masz wysoka kulture. I co dumna teraz jestes , ze komus dogryzlas? Wspolczuje twojej rodzinie i twoim znajomym , ze musza obcowac z kims takim jak ty ..

ojej, to mi pojechalas teraz.... A zastanawialas sie moze czemu na tym twoim cudownym topiku nie ma ani jednej osoby ktora odpowiedzialby na twoje glupie pytanie????

Gość bzikolandia
przez ciebie zalosny czlowieczku

Gość też
A to się porobiło :o Bzikolandia po prostu lubi szeregować przedmioty - doskonale Cię rozumiem, Bzikolandia, sama robię namiętnie takie spisy :) o matkooo --> znakomita większość zamieszczanych tutaj topików nie wnosi nic nowego do naszego życia :D Nie oczekujmy zbyt wiele po kafeterii ;) 1 pasta do zebow - blend-a-med 2 proszek do prania - persil 3 mydlo - oilatum 4 szampon - timotei 5 papier toaletowy - regina (fajna nazwa na markę papieru toal, nie ma co)