Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta b.01

tabletki zmniejszające łaknienie!!!!!!.........................

Polecane posty

Gość edyta b.01

witam, dziewczyny możecie polecić mi jakieś tabletki zmniejszające łaknienie? zacynam dietę i ćwiczenia, ale chciałabym jeszcze brać tabletki. słyszałam o chromie, czy on nie jest szkodliwy?

Gość szukamporady
ja bralam chrom bodajże"plus" nie wiem dokladnie, musze powiedziec ze ja zawsze mam ochote jesc a chrom biore tylko wedy gdy sie odchudzam i wtedy potrafie ograniczac sie tak ze jem coraz mniej oczywiscie z chromem, zawsze rano przed sniadaniem popijalam szklanka wody a potem sniadanko i za chwile mi sie troszke w brzuszku przewracalo i do kibelka:P chrom dobrze wplywa na przemiane materii zmniejsza łaknienie i przyspiesza spalanie kalorii z ogrniczonym jedzeniem i z ruchem 2 kg w tydzien mozesz schudnac spokojnie;) od jutra zaczynam chyba brac chrom:P osttanio sie nie ograniczalam bo przed okresem bylam i wlasnie go mam heh od jutro jakas dietka by sie przydala do sylwestra malo czasu lepiej juz sie wziac za siebie:P takze moim zdaniem warto zainwestowac w chrom:)

Gość edyta b.01
2 kg? w tydzień :0.... to nawet troszkę za dużo. wystarczy jak bedę chudła 0.5.-1 kg. tygodniowo. czy chrom jest bezpieczny dla zdrowia?

Gość hoooooooop
hop hop

Gość dsasddsd
nic innego jak silna wola

Gość megi be
Chrom zmniejsza łaknienie na słodycze