little-angel 0 Napisano Grudzień 11, 2005 dziewczyny czy ktoras z was przed cytologią dostala od swojego gina tabletki \"gynalgin\"? ja byłam w piatek, cytologie mam we wtorek, od dzisiaj mam je brac... czy one wpłyną jak kolwiek na wynik badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Grudzień 11, 2005 prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie Napisano Grudzień 11, 2005 nie wplyna na wynik :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na pewno wpłyną Napisano Grudzień 11, 2005 cytologia będzie lepsza, powinno się odczekać chyba 2 tyg, moja lekarka tak robiła, inaczej cytologia jest bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Grudzień 11, 2005 ale ja je dostalam specjalnie przed cytologią... nie mam żadnej infekcji =/ wiec nie rozumiem... lekarka powiedziala, że będzie robila cytologię pod wzgledem jakichs tam nbakterii i zeby to sprawdzic musze to zazywac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie Napisano Grudzień 11, 2005 i dlatego napisalam ci,ze nie wplyna,bo ja tez dostalam te tabletki przed cytologia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Grudzień 11, 2005 moja pierwsza cytologia... więc mam pewne obawy... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makika 0 Napisano Grudzień 12, 2005 ja miałam pojawić się u gina po skończeniu kuracji gynalginem, żeby cotologia była wyraźniejsza czy coś... nie wiem czemu Twoja lekarka kazała Ci tak szybko przyjść. poza tym przecież jak sobie zaaplikujesz te globulki na noc to następnego dnia będą z Ciebie \"wypływac\" conajmniej pól dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makika 0 Napisano Grudzień 12, 2005 ja miałam pojawić się u gina po skończeniu kuracji gynalginem, żeby cotologia była wyraźniejsza czy coś... nie wiem czemu Twoja lekarka kazała Ci tak szybko przyjść. poza tym przecież jak sobie zaaplikujesz te globulki na noc to następnego dnia będą z Ciebie \"wypływac\" conajmniej pól dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
little-angel 0 Napisano Grudzień 12, 2005 zauwazylam... =/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach