Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Candy20

pomocy bo już sie wykanczam nerwowo..

Polecane posty

prosze nie irytujcie sie ze to kolejny topik tylko PORDZCIE! Mielismy wolną chate,kochalam sie z facetem w 13 dniu cyklu- dni płodne=sama prezerwatywa.ZAłozylismy gumke ,on wszedl we mnie ,ale wrócił mój brat do domu ,więc mój facet ze mnie wyszedl ,ale gumke ciągle mial na sobie ,na tym bokserki .Po okolo 2o minutach brat poszedl to normalnie dokonczylismy sie kochać,ale gumak cały czas była bna nim ponad 20 minutnie używana- mogło to obniżyć jej działanie?4 dni spóznia mi sie okres,panicznie sie boje ,jak myslicie jest ryzyko ,ze będe ....

Gość takk
jest ryzyko, gumka mogła ulec uszkodzeniu naprzykład

tylko że my zawsze bardzo dokladnie sprawdzamy czy nam nie pękla? naprawde dokkładnie po stosu nku i wtedy też sprawdzalismy i nic nie było żadnego pęknięcia...okresu nie mam a kiedys spozniał mi sie 9 dni ....Na pewno uszkodzona nie była ,a moze byc inne uszkodzenie niz pęknięcie? z gory dziękuje

Gość błąd
mikro-urazu gumki nie zauwazysz :O sorrki ze sie czepie ale nie mozna byc az tak oszczednym :O trzeba bylo 2 wziac :O

Gość dlaczego ten baran nie zdjął
gumki?????????

chyba zaczyna się błędne koło. 13 dc więc się stresujesz, a stres to to opóźnienie okresu i znowu stres bo może ciaża bo 13 dc i tak wracasz do punktu wyjścia. Na pewno nic sie nie stało, wyluzuj i poczekaj kilka dni lub zrób test i wszystko będzie jasne.

Gość błąd
wlasnie zrob test i sie uspokoisz wiedzac na czym stoisz :D

Gość jesli sprawdzaliscie
i nie pekła to nie ma bata bys była w ciąży - myśle ze to stres opóznia ci okres. zrób test - jak zobaczysz ze negatywny wtedy sie uspokoisz i okres przyjdzie raz dwa.