Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GALLAMASTA

WASZYM ZDANIEM CO MOZE BYĆ ???

Polecane posty

Gość GALLAMASTA

Do okresu jeszcze 6 dni, a 2 tygodnie temu zaczely mi boleć piersi razem z piersiami zaczął boleć jajnik i brzuch.Jeszcze do tego w tym miesiącu nie miałam śluzu przezroczystego jak galareta ,a zawsze miałam.Czy to moze być powodem jakiejś choroby(chodzi mi o jajnik i śluz). Prosze tylko o dopowiedzi na temat.

czaem tak jest, że w ciągu dni mających być płodnymi nie pojawia soę śluz i bolą piersi spowodowane np. stresem czy jakimiś przezyciami, też mi się to zdarzało czasami, więc sądzę, że nie masz się o co martwić

Gość GALLAMASTA
Tylko że to jest pierwszy raz, zawsze mam tak samo a w tym miesiącu nie.Moze masz racje że to stres.

kochana nie przejmuj sie, my baby wiecznie sie czegos boimy-wiem bosama tak mam:-) wszystko bedzie dobrze z cala pewnoscia sa to jsakies zaburzenia spowodowane stresem buziaczki

Gość Ciaza 100
100% Ciaza!!

Gość GALLAMASTA
Ja się nie mam czego bac bo ciąża mnie nie przeraża, a może stresuje się bo chcę byc w ciąży.Dzięki za odpowiedzi wam wszystkim, piszcie dalej to zawsze choć troche przyniesie ulge.

Gość Doradzająca
A może po prostu idź do lekarza?

Gość a ja nie mam płodnych
dni od dobrych paru miesięcy... ale w sumie się nie martwię tak bardzo, nie chcę już dzieci....

Gość byłam w ciąży.......
Moim zdaniem poczekaj do dnia okresu jaak niedostaniesz to poczekaj kilka dni i zobaczysz .A test zrub jak twoja miesiączka ktorą miałaś mieć minie.