Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudooooooo

one sa piekne

Polecane posty

Gość Zdejmij z nich tapete
to beda gorzej niz przecietne. Ja tam widze ladniejsze dziewczyny i to takie, ktore nie wystawiaja cyckow na wierzch, aby ktos je zauwazyl.

Gość bumbastik
sam plastik :O

Gość mandarynabis
tlenione wlosy, tapeta na twarzy, sztuczne paznokcie, cycki na wierzchu.....rzeczywiscie, sa piekne:(

na pewno nie sa brzydkie, wiec juz nie przesadzajmy. Ale znam mase piekniejszych kobiet, ktore naprawde nie musza sie tak malowac i wypychac cyckow pod szyje, zeby faceci sie nimi interesowali. Dla mnie to zenada, ale zarazem mega rzeczywisty obraz polskich kobiet!!!

Gość na 1 zdjeciu
..dziewczyna nie ma duzych cyckow

Gość misaczeeeek
To was boli ze one jakos wygladaja a wy to jestescie plaskie deski i to was uwiera!!!!!!!!!!!!

dlaczego od razu plaskie jak deski?? czy kazda kobieta z biustem powinna sie z nim afiszowac???? Ja mam piekne jedrne C, ale nie nosze go na wierzchu, bo nie widze takiej potrzeby!! Uwazam, ze dziewczyna, ktora pokazuje cycki calemu swiatu, po prostu nie ma nic lepszego do zaoferowania. Zreszta popatrz na komentarze niektorych panow - chca sie umowic na seks itd, bo odbieraja te laski jak zwykle zdziry. A poza tym one nie sa wcale piekne. Nie widziales chyba nigdy naprawde pieknej kobiety.

Gość ....a.....
bo tam sa tylko takie komentarze albo ze chca sie umowic albo komentzrze ze jakas "wyglada jak pasztet"

Dziwisz sie?? Po pierwsze nie rozumiem co nimi kieruje, ze umieszczaja swoje zdjecia w internecie. I dlaczego, jesli juz umieszczaja, wybieraja takie z cyckami na wierzchu (moze nie maja innych, hehe). Jest to jawna prowokacja, a pozniej maja pretensje, ze samce odbieraja to jako zaproszenie do lozka. Nie jestem zadna cnotka, sama lubie seks, ale tylko z jednym, swoim partnerem. Nigdy nie pokazalabym cyckow innemu facetowi, dla kariery. To sa mlode dziewczyny i maja jeszcze pusto w glowie, niestety...

Gość ale dol
Dla mnie to zwykly przejaw zazdrosci z waszej strony

Jesli jestes facetem - wspolczuje ci, ze tak myslisz, bo widocznie w swoim zyciu nie widziales nigdy pieknej kobiety, zaluj. Jesli jestes kobieta - i jesli podzielasz zdanie autora, ze te dziewczyny sa piekne, to znaczy, ze sama wygladasz podobnie (czytaj: przecietnie) i bronisz tej urody. Myslcie sobie, ze jestem zazdrosna, ze jestem pasztetem itd., mam to gdzies. Ten topik dotyczy tych dziewuch, a nie mnie, dlatego nie zbaczajcie z tematu, tylko komentujcie ich urode, a nie moja.

Gość chyba was jeblo
jestem noramlnym facetem,ale... sorry zadna nie zrobila na mnie wrazenia... moze po prostu zle trafilem bo wszystkich nie przegladam. Nie pojebalomnie

Gość ona_czyli ja
A ja zobaczyłam tylko tą pierwszą dziewczyne, dwoch pozostałych nie widziałam bo nie udało sie otworzyc:( Cóz moge powiedziec? Ładna dziewczyna:) A nawiasem mówiąć od osoby o nicku "zdejmij z nich tapete" wieje zazdrośćią ze az gęsiej skórki dostałam brrrrrr... wyluzuj dziewczyno i zycze więcej klasy

Gość falconetti
ty chyba nie widziales pieknej kobiety

ona_czyli ja - jesli uwazasz, ze powinnam im czegokolwiek zazdroscic, napisz czego :) jestem bardzo ciekawa...

Gość i pozniej sie taki dziwi
ze facet to swinia... wystarczy pokazac cycki, nalozyc tapete i juz Twoj. Takie wasze plytkie. I dlaczego kiedy ktos krytykuje takie zdjecia od razu jest uwazany za jakiegos niedowartoswiowanego zazdrosnego brzydala?? Ja tam i bez tapety mam powodzenie i najwazniejsza to jest naturalnosc... no nie powiem bo sama lubie sie malowac ale bez przesady, najbardziej dobijaja mnie te kreski wokol oczu. To idzcie sobie z taka laska na basen 1 zaraz jej sie wloski zmocza i fryzura zepsuta 2 makijaz sie rozmaze 3 a wogole cala sie rozpusci bo taka slodziutka jest........ nie jestem o nic zazdrosna ale bez makijazu dziewczyna od razu inaczej wyglada, nie sztuka sie fajnie pomalowac i super wygladac. Ale obudzic sie kolo takiej rano... widzieliscie w necie fotki gwiazd niepomalowanych?? to dopiero bania. I tak samo jest z tymi panienkami. Ale coz, kazdy ma inny gust. Szkoda ze teraz jest tak malo wartosciowych facetow....

Gość to wpiszcze
recznie adresy bez "http://" i bedzie widac

Gość mmmmmmmmniam
slicznotka inne tez fajne

Gość wszystkie
-prawie-sa zajebiste

Gość Tak owszem one są piekne
Są na tyle ładne na ile ładna może być tirówka stojąca każdej nocy przy autostradzie. I nie pieprzcie że im czegoś zadroszcze. Bo to że wy macie inny (czyt kiczowaty) obraz piękna to nie znaczy że ja też musze taki mieć. Jakaż to sztuka ufarbować sobie włosy na blond, nałożyć kilo tapety, ubrać mikroskopijną mini, bluzke z dekoltem do pasa i wypchać cycki do przodu ? Pewnie ż mogłabym tak zrobić, ale po co ?????? Nie mam zamiaru wyglądać jak zdzira. To tyle co mam do powiedzenia.

Gość tu nie chodzi o to czy one
są ładne, ale o to jak się lansują :O Wyglądają jak zwykłe prostytutki. Spójrzcie na nie. Wyglądają jakby miały zaraz rozłożyć nogi i krzyknąć: Zerżnij mnie !! Skoro wam się to podoba to ubierzcie się jak one, zafarbujecie włosy, zróbcie tapete.. Tylko potem nie narzekajcie że w okolicy macie opinię pustych szmat.

Gość do niedouczonego autora
a tak na przyszłość żółtodziobie to jak już wprowadzasz jakiś link to po skopiowaniu wciśnij enter. Myślisz że każdemu chce się go specjalnie kopiować i wklejać do wyszukiwarki tylko po to żeby zobaczyć twój tandetny gust ?? Gdyby chociaż się opłacał wysiłek wklejania tych linków. Ale widok tych lasek nie jest nawet warty kliknięcia w link.

Gość glupie zazdrosne babsztyle

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
zazdrosc kipi..... chcialabym Was zobaczyc.... nie sztuka ufarbowac wlosy i zalozyc mikroskopijna bluzke - smiech na sali!!!!!!!! jeszcze trzeba miec co pokazac kochana zeby sie nie osmieszyc.... poza tym te dziewczyny maja sliczne buzie, i nie gadajcie bzdur ze nie.ładne buzie ładne figury ladne laski!!!!!! lepiej zabierzcie sie za siebie a nie obrabiajcie tylkow dziewczynom ktore sa fajne bez 2 zdan. zeby byl9o jasne - jestem dziewczyna

Gość Liliśka
hhhhhhhhhhhhhhh, dobrze powiedziane. Proponuję tym dziewczynom które ostro krytykują, spróbować się tak "zrobić", żeby wyglądać podobnie. Skoro to takie proste....?? Nie kochane, kilo tapety nie wystarczy. Trzeba mieć ładną buzię, trzeba być zgrabnym. Pasztet może się wymalować i ubrać i nadal pozostanie pasztetem taka smutna prawda....

Gość a skąd wy niby wiecie
jak ja wyglądam ?????????? Co ?? Twierdzicie że jestem gruba i mam brzydki brzuch ???? Sorry ale to wy w tym momencie okazujecie debilizm bo oceniacie nasz wygląd nie widząc nas. Otóż z moją twarzą, z moją figurą i moim brzuchem jest wszystko jak najbardziej OK!!!! I na pewno nie mam się czego wstydzić!!! Po prostu nie podoba mi się taki styl jak na zdjęciach!!! Czy wy w ogóle jesteście to w stanie zrozumieć ????!!! Chyba nie bardzo.. Nie lubię mocnego makijażu ani zbyt prowokacyjnie odsłoniętego ciała mimo że uważam się za zgrabną kobiete. Cenię zarówno piękno jak i naturalność. Wierzcie mi. Te dwa elementy wcale się nie wykluczają jak tu niektóre sądzą. Makijaż jeśli robię to delikatny i naturalny. Ciężki i mocny makijaż czyni kobietę wulgarną. Nie muszę się farbować i oszukiwać innych że jestem blondynką skoro mam swoje ładne brązowe włosy i jestem z nich zadowolona. Inna sprawa to ubiór. Jeśli decyduje sie na bluzke z dekoltem to nie odsłaniam brzucha. Jeśli chce pokazać nogi to nie świecę dekoldem! Cenię umiar we wszystkim co robię bo to jest po prostu bardziej eleganckie i z klasą. Przesadne epatowanie seksualnością kojarzy się z czymś prymitywnym a taka dziewczyna również chcąc nie chcąc wydaje się niezbyt inteligentna. Jeśli dziewczyna epatuje seksem i odsłania wszystko co ma do pokazania epatując seksem to chcąc nie chcąc sprawia wrażenie łatwej. A to czy jest zgrabna to nie ma tu akurat nic do rzeczy bo my nie o tym teraz tu dyskutujemy. Nie wiem czy raczyłyście to zauważyć ale dyskusja zjechała na temat wizerunku. Dziewczyny nie są brzydkie (choć nie są też jakieś specjalnie piękne). I owszem są zgrabne ale my tu teraz mówimy o kreowaniu siebie i swojego wizerunku oraz o tym jakie to budzi skojarzenia, a wy sprawiacie wrażenie jakbyście kompletnie nie rozumiały o co chodzi krytykującym. Pewnie same prezentujecie taki styl z dość widoczną dozą kiczu i dlatego tak się oburzacie. Niestety nie dostrzegacie że te dziewczęta sorry za określenie ale wyglądają jak kotki w rui. Szczególnie ta ostatnia.