Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd...

Koleżanka zobaczyła jak...

Polecane posty

Gość wstyd...

To miało miejsce dzisiaj w szkole. Nie mialem biologii, nie bylo zadnego zastepstwa, po prostu wolna lekcja i siedzielismy sami w klasie. Korzystajac z okazji wzialem dziewczyne (chodzi ze man do klasy) i poszlismy do szatni. Zaczelismy sie calowac, dotykac (czesto to robimy w sztani jak mamy okajze). Ona walila mi konia, juz mialem wystrzelic, gdy uslyszelismy jak ktos biegnie w nasyzm kierunku, czyli do szatni. Nie moglem juz tego powstrzymac i wystrzelilem i nagle do naszej szatni weszla moja kolezanka z klasy. Dziewczyna szybko mnie zakryla, ale i tak bylo widac :-( Ona weszla, zobaczyla i zmieszana wyszla... Powstala niezreczna sytuacja... boje sie, ze moze komus wygadac co robilismy... Kurde, co robic???

Gość xaxaxa
wy dzieciaki macie problemy, za parę lat nieżle będziesz się z tego śmiał nie przejmuj się , to nie koniec świata ;)

Gość aleksandera
trzeba było myśleć zanim się zdecydowaliście na seks w szatni :o

Gość akacje
spalic sie ze wstydu hihihihi zartwalam nic nie bedzie a nawet jak powie to co?? takie zabawy to normalka, koledzy beda ci zazdroscic a dziewczyny beda ciekawe jakto z toba jest :D

podróba, żaden normalny chłopak by się tu nie wypowiadał, gdyby to była prawda. Widać, że baba pisała...

Gość moniczka75
niekoniecznie baba, może i facet, ale jestem także zdania że to bzdury...

Gość wstyd...
Dziewczyny beda ciekawe jak to ze mna jest??? Tzn.? To ja jestem nienormalny chlopak w takim razie, ze o tym pisze :-/

Eh, normalnie przypomniały mi się stare dobre szkolne czasy :D

do wstyd... korzystaj z życia !! czerp pełnymi garściami i się nie przejmuj ;) takie akcje z czasów szkolnych wspomina się najlepiej :D przy okazji - mnie tam wyglądasz na normalnego ;) a następmnym razem jak was koleżanka nakryje - zawsze może się dołączyć hehe ;)

Gość wstyd...
Hehe, to by bylo ciekawe, gdyby dolaczyla :-P Ale moja dziewczyna by sie nie zgodzila :-P