Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo ja nie mogę

brzuch

Polecane posty

Gość ooo ja nie mogę

waże 65kg przy wzroscie 168 wiem ze to za duzo ale bardziej martwi mnie 80cm w pasie czy komus udało sie osiągnąć 65cm w pasie właśnie z 80cm jesli tak to jakie cwiczenia najbardziej pomagają i w ogole prosze o jakies wskazowki

Gość cwiczyc....
cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc!!!!!!!!

http://www.sfd.pl/temat144665 Może spróbuj to, ja zaczęłam wczoraj. Zobaczymy, czy będą jakieś efekty. Ale zawsze warto spróbować. A wspomnę tylko, że ważę trochę więcej od Ciebie i trochę wiecej w pasie. :( Więc jak dla mnie nie masz się czym martwić. No ale może powspieramy się przy tych ćwiczeniach razem?

Gość sarita
Czesc , wiesz ja mam tendencje do tycia własnie na brzuszku , pomimo , że jestem szczupła mam 167 i waze 50 kilo to zawsze brzuszek miałam i od około roku cwicze mieśnie brzuszka i są bardzo duże efekty zgubiłam 6 7 cm w pasie . Robiłam regularnie na wieczór po 500 brzuszków . jedna seria wynosiła sto i powtarząłm ja pięć razy ..... Najgorzej jest zacząć , oczywiście nie rezygnuj tez z balsamóm ujędrniających i spalającyh tkankę tłuszczową , wskazane jest równiez poprawa krążenia , aby szybciej spalał się tłuszcz , a do poprawy dobry jest piling do ciała i prysznice zimne ciepłe na przemian , kończac zimnym . ...

Gość ooo ja nie mogę
Inna_Ona oczywiście ze będziemy się wspierać słyszałam ze ta szóstka rzezbi juz w miare plaski brzuch ale spróbowac zawsze warto

Gość ooo ja nie mogę
sarita 500 brzuszkow jestem pod wrażeniem musze sie zmobilizowac i zaczac cwiczenia

Gość lalllka
ja mam 172cm 48 kg i 84 cm wpasie prawie :(

Gość potwierdzam
skutecznosc 6weidera!! Cwiczenia ciezkie ale warto sie zmobilizowac

Strasznie się wypociłam na 2 dniu, dzisiaj powtórka, a jutro już więcej... co to będzie... ja nie wiem... ooo ja nie mogę -> a ty zaczęłaś wczoraj?

Gość Ewelka69
Dziewczyny mam to samo. Przy wzroscie 166 waze 55 kg!!! Jestem szczupła ale ten brzuch... w pasie 80 cm... kurde zawsze mialam wystajacy brzuszek ale teraz to juz jest brzuchol. Ja planuje zakup hula hop - przy tym sie duzo traci w pasie. No i rozne ćwiczenia. Damy rade!!!

Gość ooo ja nie mogę
tej szostki to nie zaczęłam zrobiłam wczoraj 200 brzuszków i dzis tak samo ale jutro sprobuje ta szostke zaczac