Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja28

Piersi- jak pomniejszyc

Polecane posty

Gość alicja28

wszyscy pisza tylko jak powiekszyc. A ja wczoraj kupilam biustonosz pomniejszajacy optycznie bo mam za duze piersi. NIe wiem czy ten biustonosz zda egzamin, na razie jest ok. ale czy jest inna metoda na pomniejszanie. Dodam ze na sobie mam 75 D a czasami i E.

Gość cycatka
mam dokładnie ten sam problem!!! mam rozmiar 75 D,w porywach E.Piersi mam ładne,mój facet szaleje na ich punkcie od wielu lat,ale ja ciągle narzekam!Dodam jeszcze,że jak schudłam to piersi nawet nie drgnęły...

Gość przy takim rozmiarze
to na pewno wisze bleeee

Gość cycatka
Boże jakie te "płaskie" wredne!No znowu się im żółci ulewa!Zawsze jakaś wlezie na topik nie dla niej i dogada!A potem się oburza,że cycate się z niej śmieją...Smutne...:(

Gość przy takim rozmiarze
ja mam biust sredni wiec moge sobie posmiac sie i z tych plaskich co nic nie maja i z tych cycatych ktorym wszystko wisi! tyle mojego pisania :P

Gość cycatka
No i co to ma na celu?Lubisz zadawać innym ból?Po co wchodzisz na to forum?Żeby dokuczać...?

spiżdżaj zakompleksiona flądro :O Pośmiej się ze swego odbicia w lustrze :P Co do tematu: też miałam 75 D, ale zmniejszyły się po spadku wagi, choć nie był on jakiś spory. Zawsze możesz poszaleć z balsamem odchudzającym ;)

Gość anetka007
ja mysle ze to jest bez najmniejszego sensu zeby sie chwalic czyms do czego sie ani tyci nie przyłozył i na co sie nie ma zadnego wpływu tzn. na wielkosc piers!!!! Moze sie pochwalicie lepiej innymi sensownymi osiagnieciami...... załosne....

Gość cycatka
a kto tu się chwali???????????????????? przeczytaj temat jeszcze raz!ktoś (m.in. ja) ma problem i chce pomniejszyć piersi i tyle:P Nikt się nie chwali,no może niektórzy...własną głupotą...

Gość xyzx
Za mna nie biegaja chlopaki i nie krzycza "dojna krowa" lub cos podobnego i nie umawiaja sie ze mna tylko dlatego ze glowa jest mniejsza od cyckow

Gość anetka007
jakbys nie zauwazyła to akurat ten post nie bym skierowany do ciebie.... domysl sie do kogo jesli jestes w stanie, a nie naskakujes na mnie....

Gość alicja28
Dzieki za jekiekolwiek wpisy. Matko po co Wy sie kłócicice. Zapytałam czy moze ma ktos taki problem aby mozna było skorzystac a tu ataki wyzwiska itp. dajcie spokój. Ale co do odchudzania - że bede miec piersi mniejsze tez nie mam szans. schudłam 8 kg ale piersi nic. Zatem chyba pozostaje mi nosic nowo zakupione biustonosiki.( No oczywiscie facetowi mojemu bardzo sie podobaja takie jakie mam nie zamieniłby na inne. Ale mi chodzi o to ze sa czasami takie fajne bluzeczki które sa dobre poza miescem gdzie mam sie np.dopiac. Ale zmykam bo niektóre dziołchy pisza tak zawistnie (moze zakompleksione z powodu braku biustu) nie wiem ??? Cycatka dzieki.... Ty wiesz chyba o co chodzi..... nie wchodziłam po to aby sie kłócic tylko aby jak tytuł brzmi "Wymiana myśli i opinii"

Gość miniaturka
ale wam dobrze a ja chce powiększyć moje maleństwa . nie da sie zmniejszyć piersi taką macie nature ale wam zazdroszcze ja jak założe ubranie to nic nie widać zeeeeeeero kobiecości co ja zrobić mam? )-:

Gość chcąca
do Alicja28>> rozumiem cie doskonale, też mam taki "ogromny problem" . wiem że jedynym sposobem jest niestety operacja plastyczna i nic więcej nie zrobisz. U nas w kraju to wydatek rzędu 6-7 tys. za zabieg wraz z modelowaniem.

Gość puszka1984
No tak sie akurat składa ze dla większości mój rozmiar biustu ( 75 C ) wydaje sie idealny ale nie dla mnie !! chciałabym mieć miseczki B z wielu powodów jestem dość niska mam 164 cm i drobna za to biust przy moim wzroście i wadze wydaje sie ogromny :( pozatym cięzko mi dobrać jakiś ładny staniczek bo na moich piersiach nie ukłąda sie tak jak powinien , tu sie wylewa tam sie wylewa mam naturalny biust więc nie sterczy tak jak silikony :( tez bym chciała zeby spadł ale nie będe sie odchudzać bo i tak juz jestem bardzo szczupłą ( 49 kg) w gre wchodzą Cwiczenia na piersi czasem chodze na siłownie , niestety nie systematycznie i może dlatego nie widze żadnej poprawy ani efektów :( wyobrażma sobie co czujecie dziewczyny i łącze sie z wami w bółu :):):) nie znma sposobu ale jak wy znajdziecie jakiś na pomniejszenie piersi to podzielcie sie proszę :):):)

Gość kwiat.paproci
Chyba jakiś stary wątek wygrzebałam, ale trudno. Do puszka1984: jeśli jesteś drobna i szczupła, to stanik z obwodem 75 będzie na ciebie na pewno za luźny (taki obwód jest dla tych co maja pod biustem ok. 80 + cm). A wylewanie się biustu ze stanika jest objawem za małych miseczek. Zmierz sie dokładnie i spytaj tutaj: www.biusciaste.prv.pl Tam jest wątek rozmiarowy, i na pewno ktoś ci doradzi. A tak z opisu to radzę zmniejszyć obwód i przeliczyć do tego większą miseczkę.

Gość kwiat.paproci
Chyba jakiś stary wątek wygrzebałam, ale trudno. Do puszka1984: jeśli jesteś drobna i szczupła, to stanik z obwodem 75 będzie na ciebie na pewno za luźny (taki obwód jest dla tych co maja pod biustem ok. 80 + cm). A wylewanie się biustu ze stanika jest objawem za małych miseczek. Zmierz sie dokładnie i spytaj tutaj: www.biusciaste.prv.pl Tam jest wątek rozmiarowy, i na pewno ktoś ci doradzi. A tak z opisu to radzę zmniejszyć obwód i przeliczyć do tego większą miseczkę.

Gość kwiat.paproci

Gość kurcze.....
mozesz mi troche oddac....ja bym chciala miec wieksze