Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa//

akryl na paznokciach

Polecane posty

Gość ciekawa//

czy trudno jest wykonac akryl na panokciach? a moze ktos mi umie polecic jakich materialow uzyc najlepiej? dodam ze nigdy tego nie robila, nie chce na darmo wydac kasy.

Gość szkoda paznokci

Gość era
trudno ce bedzie lepiej zelowe bo nie mam tyle pilowania z biegiem czasu nabedziesz wprawy:)

Gość ciekawa//
a czy do zelowych trzeba jakas lampe UV?? czy cos? tak po krotce czym sie roznia w wykonaniu?

Gość era
tak lampa jest potrzebna jesli chodzi o akryl to trzeba je spolerowac polerka to zajmuje duzo czasu a w zelach kladziesz zel i pod lampe bez zbednego polerowania.AKryle zazwyczaj robi sie na szablonie tzn musisz sama uksztaltowac caly paznokiec.A w zelu naklejasz sztuczny plastikowy paznokiec ( tips) i na to zel

Gość ciekawa//
hmmmmm ale ja nie chce sztucznych paznokci. Mam swoje dosc ladne :) ale chcialabym zeby byly hmmm jak to nazwa "pelnijsze" kumpela powiedziala mi ze uzywa akrylu do naturalnych paznokci i nic nie piluje pozniej :D sama nie wiem co o tym myslec, a zatem zelowe odpadaj nie podobaja mi sie wcale tipsy bleee

Gość era
akrylowe sa bardzo grube i nie naturalne ja od roku nosze zele i sa spoko poczekaj pokaze ci stronke kumpeli

Gość ciekawa//
tak tylko jak tips odpadnie to kapa:( a akryl chyba nie bardzo ma jak odpasc nie? a moze sie myle?

Gość era
ten tips jest pokryty 4 warstwami zelu wiec nie ma prawa odpasc

Gość ciekawa//
dzieki era za info 🌻

Gość ja juz od dawnam mam akryle
grubosc zalezy od umiejetnosci robiacego paznokcie, moje sa cienkie i raczej mi nie odpadaja, chyba ze dlugo ich nie dopelniam i mam juz malo akrylu na plytce.

Gość wszystko może odpaść
akryl, żel czy tips :P na dodatek trzeba spiłowac całą płytke paznokcia i po usunięciu tych preparatów trzeba trzy miesiące doprowadzać swoje paznokcie do ładu :P Miałam raz zrobione i nigdy wiecej

Gość ciekawa//
kurcze chyba zrezygnuje z tego pomyslu tym bardziej ze moje wlasne paznokcie sa calkiem calkiem :D chyba nie warto je "psuc" :D

Gość jesli masz ladne
swoje, to ich nie niszcz

Gość ggggggg
miom zdaniem akryl jesli ktos umie go nałożyc ale samemu tez dasz rade jest ładny sama miałam i byłam bardzo zadowolona poza tym akryl zdejmuje sie w nastepujący sposób zlewasz do miseczki zwykły zmywaczdo paznokci z acetenem i po chwili paznokiec staje sie miekki jak guma i sciagasz i w ten sposób nie masz zniszczonych pazokci

Gość anna uk
ja mam akryl na paznokciach juz 2 miesiac i mi zaden nie odpadl jeszcze.. widac jak odrastaja tylko bez lakieru ale gdy go naloze nie ma sladu.. jestem bardzo zadowolona