Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość R A T U N K U

jak zmniejszyć bezoperacyjnie piersi

Polecane posty

Gość R A T U N K U

mam ogromny problem, mam już tego dosc. Mam rozmiar 75f potrzebuję zmniejszyć i ujędrnić, może któraś z Was próbowała czegoś co przyniosło efekty, pozdrawiam i czekam na rady

Gość mnie zmalały o dwa
rozmiary gdy zaczelam robić pompki :O masakra... teraz mam miseczke male b........jędrne :O

Gość kurkuma
pompki damskie czy takie normalne???ps.po jakim czasie sa efekty???bo ja potrzebuje ujedrnic:(

Gość poproś kogoś aby Cię
wydoił. Jak nie będziesz miała w nich mleka, to będą mniejsze.

Gość mnie zmalały o dwa
zmalały mi po jakimś miesiącu, to było 7 lat temu, już na zawsze mimo że od dawna nie ćwiczę. możesz tez ćwiczyć n tzn. agrafce, co się ją ściska.a pompki jakie umiesz, ja na początku robiłam damskie, później normalne, po góra 20 dziennie.

Gość brZYDULECZKA A A
najłatwiej pozbyć się biustu chudnac Pierwsze co leci to cm. w biuscie (niestety...)

Gość R A T U N K U
dziękuje dziewczynki, zawsze można na Was polegać, ale nie wierze że tylko ja mam taki problem

najłatwiej pozbyc się biustu chudnąc? schudłam 8 kilo, a biust ani drgnał, więcej odchudzac sie nie moge bo zeszłam poniżej 50 kilo ;/

Gość kukurukuku
ja schudłam 20 kg a biust został D i co?

Gość chcąca
Dziewczyny i wy sądzicie że macie problem?????????????? Ja mam rozmiar większy niż H i męcze się strasznie. w biuście jakieś 155 cm a pod biustem 85cm. Czy ktoś wie gdzie można kupić jakiś sensowny stanik na tabie BALONY?

Gość misia5
ja tez mam duzy biust i dopiero 15 lat chcialabym nieco zeby zmalal odchudzam sie i nic co jeszcze moge zrobic

Gość miś polarny w tropikach
dobry stanik wszystko załatwi może nie zmniejszy ale biust będzie wyglądał o niebo lepiej i cycatki nie przejmujcie się głupimi komentarzami zawistnych koleżaneczek i śliniących się pijaczków