Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuakm odp.facet

chce bratanicy kupic błyszczyk

Polecane posty

Gość szuakm odp.facet

laski pomocy kazła mi kupic ale ona ma 11 lat nie za wczesnie na to ale jaki mam kupic pomocy dzieki

Gość w sklepach tego pełno...
owocowe w fajnych opakowaniach:)

Hej! Jeśli szukasz błyszczyka dla dziewczynki w wieku 11 lat moja firma posiada w ofercie takie produkty Na mikołajki idą jak szalone :) Są firmowane przez smoka z bajki Tabaluga :) Dostępne w 3 wersjach: lśniący róż, i multicolor: różany-czerwony i zielony-żółty W ofercie także lakiery do paznokci - super prezent dla małych ślicznotek, które na przekór mamie chcą malować pazurki gdyż lakiery te ZMYWAJĄ SIĘ POD WODĄ BIEŻĄCĄ :) Produkty Tabaluga bazują na idei petera Maffaya. Każde 2 Euro ze sprzedaży zestawu Tabaluga firmy LR International wspiera Fundację Petera Maffay. Jeśli ktoś chciałby zasięgnąć więcej informacji albo dokonać zakupu zapraszam na maila: swisniewska@op.pl

Gość ggggggggg
w rossamnie widzialam ostatnio cala serie z puchatkiem i przyjaciolmi:) a w h&m ze snoopym. a jesli ma to byc cos "powazniejszego" to kup jej jakiegos kolorowego inglota owocowego np

Gość lalllka
kup jej taki blyszczyk w HM lub w sephorze z serii dla dziewczynek:) dobry jest tez miss sporty fabolous gloss za 11 zlotych:)

Gość GloriaGloria
Jeśli dla 11-latki, to może błyszczyk Inglot- Sprint? Jest w kwadratowym pudełeczku, ma fajne zapachy( np. wanilia, truskawka, czekolada), nie barwi nachalnie ust, kosztuje ok. 7 zł. Minus- trzeba nakładać go palcem. generalnie odradzam błyszczyki koloryzujące, bo 11-latka w różowym/ czerwonym błyszczyku będzie wyglądać śmiesznie. Tak samo nie polecam błyszczyków z brokatem. Fajny jest też np. Max Factor Silk Gloss, pachnie trochę jak toffi-wanilia, w ofercie jest błyszczyk bezbarwny. Kosztuje ok. 30 zł. Postawiłabym na ładnie pachnący, bezbarwny błyszczyk.

Gość partywomen
oligo 25 jest prawie przejrzysty dobrze nawilża fajny preznet by miała, polecam kosztuje 30zł.

Gość czarna 82
Jest na prawdę bardzo dobry, używam go, jest smaczny i nawilża, polecam!!!!

Gość 23 topik
Nie wiem czy mi sie wydaje, ale na kazdym topiku o blyszczykach wciana sie ta sama laska ktora wychwala Oligo 25 pod niebiosa!!!:O Czy to reklama szeptana?

Gość bansgirl
tez używam oligo 25 i jestem zadowolona, już mi nie pękają usta!!!!!

Gość Jumanji
Kup jej Błyszczyk Vichy. Na 100% nic jej nie bedzie. Są hypoalergiczne (sprawdzilam - sama jestem alergikiem) i w bardzo delikatnych kolorkach. Przecież dziewczynki właśnie w tym wieku zaczynają się chcieć malować :)

Gość ojejuśku
Znowu ta reklama!!!

Gość Kurakao
Jak sa zadowolone to przeciez mogą o tym mówić.... Ja ostatnio nie mogłam nie natknąć się na Tisane.

Gość ojejuśku
Ale one pisza to samo na kazdym topiku o blyszczykach!

Gość Kurakao
nie wiem, może serio są dobre. Na innych forach tez się nimi ludzie zachwycają. Biegałam dzisiaj po nich troszkę.

Gość nojaknana
Jaka głupota .. aż żal czytać. Jedni piszą : o Boże znowu reklama Oligo25, inni z kolei wychwalają ten błyszczyk. Szczerze mówiąc nie stosowałam Oligo 25 ale sądząc po firmie napewno nie jest to byle jaki produkt. Polecam za to Inglot Sprint oraz błyszczyki ze Smyka. Dla nastolatki najlepsze są błyszczyki przezroczyste,smakowe.. chyba ze ktos chce by jego dziecko wygladalo jak pudernica to niech kupuje kolorowe.

Gość Jumanji
Te Oligo są włąściwie bezbarwne.

Gość zszzzzzzzz
przweciez to temat ze stycznia, ktos wyciagnal ,facet pewie zapomnial ze takie forum istnieje a wy radzicie:)

Gość miodowa102938
Ja ostatnio szukałam też dla młodszej kuzynki która ma 12 lat błyszczyka bo chciała. Znalazłam btszczyki smakowe jak cukierki SKITTLES i zamówiłam jej taki zestaw trzech w ozdobnej kosmetyczce. Nazywają się chyba Smakresy czy jakoś tak i zamawiałam w skleppie internetowym www.lipsmacker.pl. Każdy za mniej niż 10zł.